Арестуваха мъж, заключил момиче в мазе

  • 23 февруари 2013 12:53

  • 1180
  • 0
Арестуваха мъж, заключил момиче в мазе
©

40-годишен жител на свищовското село Царевец е задържан за противозаконно лишаване от свобода на непълнолетно момиче, съобщиха от Областната дирекция на МВР във В. Търново. Извършителят вече е осъждан за убийство, блудство с непълнолетна и изнасилване, уточняват от полицията.

Снощи, около 21,10 ч., в полицейското управление в Свищов е получен сигнал от 32-годишен мъж от село Цаевец. Той съобщил, че съселянинът му И. Д. е затворил 14-годишно момиче в мазето в кметството на селото. Изпратеният полицейски екип намерил момичето в помещение за съхраняване на въглища.

Мъжът е задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР. В присъствието на родител девойката заявила, че спрямо нея не е упражнявано насилие. За случая са уведомени служители от Отдел Закрила на детето. В хода на разследването е установено, че от известно време момичето се срещало с И. Д. в сградата на кметството. Същата вечер двамата отново имали среща на която се скарали за голяма сметка на телефон, натрупана от потърпевшата, която мъжът трябвало да плаща. Момичето поискало да си тръгне, но "приятелят" и отказал да я пусне и колелото са завъртяло.

Последвайте канала на

1180 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини