Пиян мъж застреля куче и удари собственика му с пушка

  • 22 февруари 2013 12:47

  • 1965
  • 1
Пиян мъж застреля куче и удари собственика му с пушка
©

50-годишен мъж е застрелял куче с ловна пушка и ударил собственика му в шуменско село, съобщиха от Областната дирекция на МВР в града. За случая съобщил пострадалият 49-годишен мъж от с. Тодор Икономово, предаде БТВ.

Пред полицейските служители обяснил, че около 11,30 ч на 20 февруари в местността „Зюмбюлук”, докато бил на паша с овце и кози, покрай него с каруца минал друг мъж. Кучетата, които се движили заедно със стадото, започнали да го лаят. Непознатият извадил пушка и застрелял едното. Прицелил се в другото животно, но при него отишъл пастирът, спрял го и го питал защо е застрелял кучето му.

Мъжът, който бил видимо пиян, се ядосал и го ударил с приклада на пушката. След като му нанесъл лека телесна повреда, пастирът си тръгнал. Пострадалият е настанен за лечение в МБАЛ-Шумен, без опасност за живота. Извършителят е задържан за 24 часа.
 

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1965 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ani

2013.11.21 | 23:17

1
Как така всички психари се оказаха с оръжие и се разхождат спокойно с него .Днес убил куче ,утре ще е човек .В тази държава май всички за лудница се сдобиха с оръжие ,което си разнасят спокойно и когато им се прииска си стрелят като в Дивия запад.Само тук разрешителни се раздават на всички откачалки .Трябва при такива случай които станаха доста да се съди и този който се е подписал луд човек да има оръжие.Ако човек мине през всички места когато е ловения сезон ще видите спокойно разхождащи се с пушки които нито са обезопасени нито отговарят на условие за населено място .Но кой ли го е грижа ???? ВСИЧКО В ТАЗИ ДЪРЖАВА Е ТАКА !!!

Добави коментар

Водещи новини