Раниха с нож баща и син в Нови хан

  • 20 февруари 2013 11:51

  • 1324
  • 0
Раниха с нож баща и син в Нови хан
©

Баща и син от софийското село Нови хан са ранени с нож при междусъседски скандал. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР-София.

Вчера в 16.10 часа в Районно управление „Полиция”-Елин Пелин е получен сигнал от дежурен лекар при спешна медицинска помощ за постъпили две лица с прободни и прорезни рани, които веднага са транспортирани в МБАЛ „Света Анна”-София. Незабавно към адреса в село Нови Хан били изпратени полицейски служители от районното управление и от областната дирекция. При огледа на местопроизшествието станало ясно, че по време на междусъседски скандал 66-годишният Й.Д. криминално проявен и осъждан ранил с нож съседите си В.Н. на 66 години, също криминално проявен и осъждан и Й.Н. на 42 години - баща и син от с. Нови хан. По първоначални данни скандалът избухнал, вследствие на стара вражда относно границата на имотите им, за което имат заведени дела в съда.

Пред полицейските служители И.Д. разказал, че съседи го нападнали в двора на къщата му като започнали да го налагат с камъни в резултат, на което той извадил нож да се защити. По-леко ранен е синът и след преглед е освободен. Бащата е с прорезни рани и прободна рана в областта на гръдната кухина и е настанен в хирургия на МБАЛ „Света Анна” без опасност за живота. След кратко издирване И.Д. е задържан за срок от 24 часа, образувано е досъдебно производство. Работата по пълното изясняване и документиране на случая продължава.

Последвайте канала на

1324 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини