Закопчаха син на мутра - вкарал кон в бар в Самоков

  • 18 февруари 2013 21:58

  • 6034
  • 2
Закопчаха син на мутра - вкарал кон в бар в Самоков
©

Синът на Янко Попов - Туцо, един от бандата на Килърите, и негов другар вдигнаха на крак полицаи в Самоков, след като вкараха кон в кафене до градския площад по обед в неделя.

Полицаите се впуснали в преследване на младежите, които препускали превъзбудени от дрога и алкохол в центъра на града. Накрая ги хванали и отвели да се свестят в ареста, съобщиха от МВР.

27-годишният син на Туцо - Християн, и по-младият му приятел Георги, на 23 г., се появили с коня в центъра на Самоков към 12 ,15 ч. Георги пришпорил животното, преодолял няколко стъпала пред входа на кафене-клуб "Галерия", качил се победоносно на терасата и вкарал коня във фоайето. После тръгнал към масите. Животното било неспокойно и според свидетели взело да се съпротивлява на ездача си. Клиентите наскачали от масите и хукнали към другия изход на кафенето.

Последвали обаждания в полицията и на тел. 112. Съобщението било, че двама мъже са нахлули в заведението с кон. Всъщност през това време синът на Туцо стоял пред входа и се любувал на изпълнението на другаря си. Но удоволствието му не продължило дълго. Дошла патрулка.

Християн и Георги се метнали на коня и с викове препуснали по улиците. Патрулката тръгнала след тях. След кратко преследване, ездачите били спрени и задържани. Едва тогава се разбрало, че единият е син на Туцо, който в края на м.г. бе осъден на 17 г. затвор по делото "Килърите". Попов бе признат за виновен за участие в организирана престъпна група, замесена в убийството на бизнесмена Румен Рачев.

Другият задържан младеж Георги се оказал клиент на полицаите - имал регистрации за побоища и висящо дело, съобщиха от РДВР-София. Тест в районнто показал, че Християн е употребил амфетамин и има 1,60 промила алкохол в кръвта. Изследването на Георги дало положителен резултат за всички наркотици и отчело и 0,37 промила в кръвта.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
6034 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
в БОГ ни е надеждата

2013.02.19 | 14:25

2
``In GOD we trust`` БОГ да пази Република България, и праветелството сформирано от Бойко Борисов.

2013.02.19 | 07:24

1
ахахахаха ахахаха не знаех че КАКА В пак е отишла да фърли по едно и е изкарана толкова унизително с прозвището - КОН в бара

Добави коментар

Водещи новини