Пияни шофьори предизвикаха катастрофа в Раднево

  • 13 февруари 2013 14:20

  • 2004
  • 0
Пияни шофьори предизвикаха катастрофа в Раднево
©

Двама почерпени шофьори предизвикаха верижна катастрофа на улица в Раднево. Инцидентът е станал на ул. „Г. Димитров” във вторник вечерта, съобщиха от полицията.

Лек автомобил "Хонда", управляван от Д.К./47г./, при разминаване се блъска с "Фолксваген голф", с шофьор Д.Д. /36 г./ от Раднево. Водачът на хондата губи контрол над автомобила и помита паркираните вдясно две коли - "Рено Клио" и "Тойота Авенсис".

В автомелето е пострадало 6-годишно дете, което било във фолксвагена. То е получило повърхностна контузна рана, прегледано е в спешния център в миньорското градче и освободено без опасност за живота. И трите автомобила са потрошени в различна степен.

Тестът на водачите с дрегер е показал, че и двамата са шофирали, след като са обърнали преди това по някоя чашка. Шофьорът на хондата Д.К. е бил зад волана с 2 промила алкохол, а на фолксвагена Д.Д. – с 0.89 промила. Пияният Д.К. е бил задържан за 24 часа в полицейското управление в Раднево, а на Д.Д. е бил съставен акт за административно нарушение

Последвайте канала на

2004 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини