Установена е самоличността на загиналите при катастрофата край Долни Дъбник

  • 15 юли 2011 12:30

  • 3586
  • 0
Установена е самоличността на загиналите при катастрофата край Долни Дъбник
© Булфото

В зловещия инцидент на място са починали 21-годишен от село Еница и 37-годишна от град Койнаре.

На път за болницата е издъхнала и 18-годишна от село Глава, а 21-годишен от Койнаре и 25-годишен от село Бреница са в критично състояние.

Идентифицирани са труповете на водача и неговата спътничка, които се врязаха с лек автомобил „Ауди” в товарен автомобил „Скания” снощи около 22:30 часа. На пътя към село Глава лек автомобил „Ауди”, управляван от 21-годишен от село Еница, се е ударил в задното ремарке на натоварен с жито камион. След удара е скъсан задния мост на ремаркето на товарната кола.

Впоследствие „Ауди”-то е напуснало пътното платно и се е преобърнало в дясната канавка. След удара предната част на автомобила е смачкана до неузнаваемост и в ламарините са заклещени телата на шофьора – 21-годишен от село Еница и возещата се пътничка 37-годишна от град Койнаре. За да извадят телата се е наложила намесата на огнеборци със специализирана техника.

Возещата се на задната седалка 18-годишна от село Глава е починала на път за Плевенската болница. Труповете са приведени за аутопсия в Катедра „Съдебна медицина” - Плевен.

С опасност за живота са настанени в Плевенската болница и 21-годишен от град Койнаре и 25-годишен от село Бреница. Огледите на местопроизшествието продължават за изясняване на причините около пътната злополука.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3586 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини