Спипаха нелегално такси в Разград

  • 07 февруари 2013 14:05

  • 872
  • 0
Спипаха нелегално такси в Разград
©

Нелегален таксиметров автомобил е задържан при акция на Икономическа полиция в Разград, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Разград.

Специализирана полицейска операция бе проведена на територията на община Разград, съвместно между сектор “Противодействие на икономическата престъпност”, сектор “Пътна полиция” и Областен отдел “Контролна дейност – ДАИ” – Разград. Основната цел на операцията бе проверка на нелегални таксиметрови автомобили, извършващи обществен превоз на пътници срещу заплащане. По време на акцията е установен нелегален таксиметров автомобил, който не отговаря на изискванията за таксиметров превоз на пътници, но извършва такъв от село Дянково за град Разград. Автомобилът “Фолксваген Голф”, сив на цвят, се управлява от 60-годишния И.М.

Образувано е бързо производство и мъжът е задържан за 24 часа. От страна на Областен отдел “Контролна дейност – ДАИ” на водача е съставен акт, за който е предвидена санкция от 1500 лева. Автомобилът се спира от движение за срок от шест месеца.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
872 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини