Пияни налитат на полицаи, трошат патрулка с дървен кол

  • 07 февруари 2013 12:12

  • 868
  • 0
Пияни налитат на полицаи, трошат патрулка с дървен кол
©

Среднощен екшън, с участието на двама пияни и няколко полицаи, се е разиграл в Харманли. Всичко започва след подаден сигнал на тел.112 за семеен скандал на ул. „Янтра" в града.

На място е изпратен автопатрул от двама полицаи. Там ги посреща 37-годишен мъж в нетрезво състояние. Мъжът се е опитал да попречи на полицейските служители да извършат проверка по сигнала и е направил опит да изблъска единият, при което служителите са му сложили белезници. В този момент от къщата е излязъл 34-годишният брат на пияния мъж, въоръжен с дървен кол. С него той счупил предното панорамно стъкло на служебния полицейски автомобил. Опитал се е и да замахва с кола към полицаите, поради което е произведен изстрел със стоп патрон във въздуха. На мястото на инцидента са били изпратени допълнителни полицейски сили.

Установено е, че двамата братя са криминално проявени. Преди повече от 3 години са били съдени също за оказване на съпротива срещу полицаи. Задържани са до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Последвайте канала на

868 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини