Антимафиоти иззеха 14 кг хашиш в София (снимки)

  • 07 февруари 2013 10:45

  • 1393
  • 1
Антимафиоти иззеха 14 кг хашиш в София (снимки)
©

14 килограма хашиш иззеха антимафиоти. Задържани са двама мъже – български и френски гражданин, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Операцията на служители от ГДБОП е реализирана, след като антимафиотите установили група от български и чужди граждани, занимавали се със съхранение и разпространение на наркотици – основно хашиш, на територията на столицата.

В рамките на операцията са задържани 31-годишният софиянец Л.А., криминално проявен за използване на неистински документи, и 27-годишен френски гражданин със статут на продължително пребиваващ на територията на страната.
Последвало претърсване на автомобил, ползван от задържаните, както и в жилищата на двамата. Оттам спецполицаите конфискували около 14 кг кафяво смолисто вещество. При полевия наркотест количеството реагирало на хашиш. Открити и иззети са и множество мобилни телефони и чуждестранни СИМ-карти.

Двамата мъже са задържани за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 354 а от НК, под наблюдението на Софийската градска прокуратура. Работата по разследването продължава.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1393 1

Коментари 1

Добави коментар
???

2013.02.07 | 17:52

1
Защо са го иззели? Не е бил в срок на годност ли?

Добави коментар

Водещи новини