Хлапаци ликвидирали Киро Шкафа

  • 07 февруари 2013 06:40

  • 14949
  • 3
Хлапаци ликвидирали Киро Шкафа
© Архив

Ликвидираният показно пред дома си Кирил Кирилов - Шкафа бил застрелян заради пиянска свада. Това разказа Росен Петров - Животното, пише "България Днес".

Соченият за участник в жестоката банда за отвличания "Наглите" бе покосен от три куршума в края на март миналата година в столичния квартал "Младост". Тогава смъртта му бе свързана с делото, което се водеше в Софийския градски съд срещу жестоката група от похитители. Според една от версиите на разследващите Кирилов е бил ликвидиран, за да не издаде главатаря на "Наглите". Друг мотив за убийството, който се разработваше тогава, бе, че жертвата на бандата е взела правосъдието в свои ръце. Изненадващо обаче се оказа, че зад кървавия екшън стоят дилъри на дребно, които си отмъстили заради жесток побой над тях.

"3-4 дни преди убийството Киро се напил и пребил някакви дилърчета на дребно ниво. Смазал ги жестоко, тъй като беше голям едър човек. този побой го има регистриран в полицията. Въпросната вечер, когато Шкафа бе застрелян, момчетата отишли да му мъстят. Те стреляли в краката му. Не са искали да го убиват, но уцелват артерия и кръвта му изтича". Това разказа Росен Петров - Животното. Той е категоричен, че това е версията по която са работили и ченгетата, но така и не са я обявили публично, пише още изданието.

Последвайте канала на

14949 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.02.04 | 10:01

3
Хлапаци, хлапаци, ама го ликвидирали
Димитър Димитров

2015.02.04 | 10:01

2
Сигурно тия хлапаци са стреляли и по Баретата...

2015.02.04 | 10:01

1
Шкафа, Животното...много работа има за хлапаците.

Добави коментар

Водещи новини