Трима пребиха студент в Русе

  • 05 февруари 2013 07:35

  • 1091
  • 0
Трима пребиха студент в Русе
©

Трима души нападнаха и пребиха без причина 20-годишен младеж от Русе. Студентът от Русенския университет Илко Г. в момента лежи под лекарско наблюдение в болницата с натрошен нос и сцепена вежда, съобщава в. "Преса".

Инцидентът е станал в нощта срещу събота в района на Кооперативния пазар. В петък вечерта младежът отишъл на дискотека с двама свои колеги. Около 2 ч. през нощта тръгнал да се прибира пеша от заведението. С качулка на главата Илко вървял по ул. "Шипка", когато до него изведнъж изскърцали спирачки на автомобил. "Ти ли счупи стъклото?", изревал шофьорът, изскочил от колата, блъснал на земята студента и започнал да го налага с юмруци и ритници в лицето. Падналият на земята Илко се свил на кълбо и само инстинктивно предпазвал лицето си с ръце. В това време от колата слезли и други двама мъже. Единият от тях възкликнал: "Чакай малко и аз да го бия" и се включил в побоя.

Благодарение на това, че спортува, нападнатият студент успял все пак да стане и да се измъкне от схватката. Тогава третият от бандата го подгонил и го хванал за якето, но Илко успял да се измъкне. Младежът твърди, че няма представа кои са нападателите му и че в заведението нито той, нито някой от компанията му са влизали в пререкание с някого.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1091 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини