Баретата пребил съдружник месец преди покушението

  • 05 февруари 2013 07:26

  • 4732
  • 4
Баретата пребил съдружник месец преди покушението
©

Месец преди покушението именитият наркобос Златомир Иванов-Баретата пребил свой съдружник. Бившият командос побеснял, след като разбрал, че Росен, който движи бизнеса му с петрол, го завлякъл с 3 млн. лв.

Това разкриха гардове на простреляния мафиот. Те вече са дали показания пред ченгетата и подробно са разказали за инцидента, разиграл се в имението на Баретата. Междувременно зам.-шефът на СДВР Ивайло Спиридонов заяви, че нападението пред Съдебната палата е свързано с конфликт, възникнал в близък период от време, пише "Телеграф".

Росен бил нает преди няколко години от Златомир, за да купува от негово име гориво, и впоследствие да го пласира на пазара. През последните месеци обаче Росен почти спрял да отчита печалби, като се оправдавал с икономическата криза. В същото време демонстрирал висок стандарт на живот. Наел си луксозно жилище с космически наем, движел се с бронирани коли, нонстоп обикалял страната.

Щом усетил, че го пързаля, Златомир привикал съдружника си на четири очи. Пред погледите на охраната започнал да го налага, след което го изгонил. След инцидента Росен лежал в частна клиника, след което се скатал.

След стрелбата пред Съдебната палата миналия вторник, докато момчетата на Златомир Иванов го носели с носилка към линейката, той простенал "Знам кой е".

Последвайте канала на

Борислава Борисова
4732 4

Коментари 4

Добави коментар
anonim

2013.02.05 | 17:13

4
докато има бизнес с наркотици тези които се занимават с този бизнес са застрашени от конкуренцията си там няма прошка
Уау...

2013.02.05 | 17:05

3
#2, ти шегуваш ли се?!
A

2013.02.05 | 16:03

1
Златко е много честолюбив.С това е известен.Тоиз Росенчо по добре да напуска страната ! Така може би ще живее още известно време...
Жената Свирка

2013.02.05 | 17:05

2
Златко не е лош човек... това, че се занимава с търговия на наркотични вещества, не го прави по-нисък клас човек, от мен, от вас и от когото и да е друг. В сферата на този бизнес, проблемите се изглаждат по определени начини. Приемето го: наркотиците са бизнес, също като търговията с месо, дрехи и т.н. когато има купуване има и продаване !

Добави коментар

Водещи новини