Пияни нападнаха полицаи

  • 30 януари 2013 13:43

  • 727
  • 0
Пияни нападнаха полицаи
©

Пияни скочиха на полицаи и дори успяха да ранят единия от униформените. Двамата извършители, криминално проявени, са задържани. Инцидентът станал след скандал в дискотека във Велико Търново. Патрулката пристигнала на място след сигнал, получен на разсъмване, за скандал в дискотека на ул. "Хр. Ботев" в старата столица.

Пристигналият полицейски екип установил, че в заведението е възникнал скандал между охранителите и група от 10-12 посетители, които злоупотребили с алкохол. Нарушителите били изведени от заведението. Пред дискотеката 23-годишен мъж с инициали Т. Р. село Беляковец, с криминална регистрация за за унищожаване на чуждо имущество, и 26-годишният П. Р. от В. Търново, осъждан през 2008 година в Поморие за нанасяне на средна телесна повреда, не се подчинили на полицейските разпореждания. Те започнали да блъскат и обиждат униформените.

В разразилата се разпра Т. Р. блъснал единия от полицейските служители и му причинил лека телесна повреда, изразяваща се в кръвонасядане на предмишница и охлузване на китката на дясната ръка. След преглед в Спешна помощ полицейският служител е освободен за домашно лечение. Т. Р. и П. Р. са задържани за срок до 24 часа. Двамата са оказали съпротива и при задържането им. Срещу тях е започнато бързо производство за хулиганство, съпроводено със съпротива на орган на властта.

Последвайте канала на

727 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини