Прокурор Роман Василев: Баретата е искал да се върне в бизнеса

  • 30 януари 2013 08:17

  • 7567
  • 2
Прокурор Роман Василев: Баретата е искал да се върне в бизнеса
© Булфото

Пресилени са твърденията, че със стрелбата срещу Златко Баретата се цели дестабилизиране на държавата. Това заяви в предаването "Денят започва" на БНТ прокурор Роман Василев.

В една такава ситуация има стандартна процедура по разследването. Бъдете сигурни, че екипът, който работи, е създаден от изявени специалисти, и се наблюдава от Бисер Кирилов, заяви прокурорът. Той добави, че е нужно да се даде малко време на разследването. Стрелбата е осъществена с автоматично оръжие, но самото оръжие ще е ясно след балистичната експертиза, коментира Василев и обяви, че се проверява версията за втори екип, който е причаквал Баретата на служебния ход на Съдебната палата.

По думите на прокурора, не е важно самото място на инцидента, а това, че въобще се случва подобно нещо. Ако има версия, която натежава, бъдете сигурни, че ще има арести и повдигнати обвинения, категоричен бе прокурорът. По думите му, пораженията, които са нанесени на Златко Баретата, говорят за основания за убийство. Когато някои искат да се върнат в конкретен бизнес, често има такива последствия, каза още той.
 

Последвайте канала на

7567 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.02.01 | 00:06

2
"Бъдете сигурни, че екипът, който работи, е създаден от изявени специалисти.Той добави, че е нужно да се даде малко време на разследването." Край. Хванаха ги. До десетина години ще е ясна причината за пожара и кой пръв започнал гасенето.

2013.02.01 | 00:05

1
Чакай малко...........нали уж гръбнака на организираната престъпност беше прекършен.Ама какво се чудя-те са си едно,кой премиер,кой куриер....от едно котило са.

Добави коментар

Водещи новини