Обраха кафе в Бургас

  • 28 януари 2013 15:13

  • 959
  • 0
Обраха кафе в Бургас
©

Едно от заведенията на известната верига "Бродуей", в Бургас, е било обрано през изминалата нощ. Липсва оборотът на бара, който се намира в бл. 151 в к-с "Славейков" и е на едно от най-оживените места в комплекса. Неподсредствено до кооперацията, в която се намира са блоковете 1 и 4, пише Флагман.

Заведението е много посещавано, предимно от млади хора, но не е денонощно. Откраднатата сума е между 2 и 3 хиляди лева. Все още не е ясно как е проникнато в заведението и дали някой от персонала не е замесен в изчезването на парите. В момента полицейски служители разпитват управителя на "Бродуей" и сервитьорките.

Днес хитовото кафе е отворено, работи нормално, сервиьторката и барманът, които са на смяна, заявиха, че не знаят подробности за екшъна миналата нощ.

От ОД на МВР съобщиха, че крадецът е влязъл в офиса на заведението чрез разместване на метална скара и последващо счупване на прозорец, отъкдето чрез отключване с резервния ключ на неподвижно закрепена метална каса, е отнета оборотната сума пари

Последвайте канала на

Novini.bg
959 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини