Младеж обра автогарата в Харманли

  • 24 януари 2013 11:59

  • 714
  • 0
Младеж обра автогарата в Харманли
©

18-годишен младеж от Харманли е арестуван заради кражба от автограта в града. Сигналът за проникването в помещението на автогарата е получен на тел. 112.

Пристигналите на мястото полицаи установяват, че крадецът е влязъл като е счупил прозорец на дървена врата, а на излизане е взел със себе си компютърна конфигурация, монитор и мобилен апарат. Рецидивистът е вилнял из помещенията на автогарата, като е разбивал и чупил и мебели. Няколко часа след подадения сигнал, крадецът е открит и задържан. Той е познат с подобните си прояви на органите на реда. Срещу него е образувано досъдебно производство.

От полицията, съобщават за още двама арестувани крадци. Момчетата са на възраст 19 и 21 години. Задържани са от полицаите от Свиленград, защото са откраднали 55 метра съобщителен кабел.

Свиленградските полицаи са ударили и по нелегален интернет клуб в града. Органите на реда са действали съвместно с инспектори от НАП. Проверяващите са установили, че липсва необходимата документация, удостоверяваща произхода на използвания софтуер и компютърни програми. Иззети са 10 компютърни конфигурации.

Последвайте канала на

714 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини