Пияни пловдивчани потрошиха патрулка

  • 22 януари 2013 09:18

  • 1426
  • 2
Пияни пловдивчани потрошиха патрулка
©

Трима подпийнали пловдивчани са били задържани за грубо нарушаване на обществения ред в Пловдив, съобщиха от полицията в града под тепетата.

Около 23 ч. в неделя вечерта на ул. "Брезовска" за рутинна проверка е бил спрян лек автомобил. По време на инспекцията към патрулната кола се приближили двама мъже във видимо нетрезво състояние - приятели на проверявания шофьор. Ненадейно мъжете започнали да сипят грозни псувни и закани за саморазправа към униформените. В общия тон се включил дори и водачът на лекия автомобил. Единият от неговите приятели до такава степен решил да покаже бабаитлък, че само с един удар счупил предното стъкло на патрулката. На мястото на инцидента веднага се озовали колеги на обградените ченгета, които арестували тримата почерпени агресори.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1426 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2014.12.17 | 19:55

2
Аре сега 1 година в затвора да видим дали ще повтори
БАЙ ШИЛЕ

2014.12.17 | 19:54

1
"1 година затвор" - Ти нормален ли си ???!!! В САЩ тия щеха вече да им правят опелото !!!!! Не искам да звуча крайно, но такива утайки на обществото и след една и след пет години прекарани в затвора ще се връщат в обеството още по-озверели и готови на вандалщини !!!!! Ама я да отидат тия същите да трошат патрулки в САЩ, само че дори няма и да си го помислят, щото там първо стрелят после питат срещу хора дръзнали да газят грубо закона !!!!!!!!!! Милиш ли че ако имаме смъртна присъда за притежаване и разпространение на наркотични вещества както в Индонезия например, щеше да остане едно наркодилърче по улиците - просто насекундата щяха да се самоизпарят !!!!! Ейде стига с тия глупости по една годинка или ако може условни присъдки и ето ти пълната анархия. Строг закон и сурови наказания и тогава ще е мирно тихо и спокойно за нормалните хора !!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини