Психолозите в неведение защо военният от Пловдив е избил семейството си

  • 22 януари 2013 07:59

  • 1587
  • 1
Психолозите в неведение защо военният от Пловдив е избил семейството си
©

Никога в семейството на Георги Тепавичаров не е личало, че е имало някакви наразбирателства. Това каза пред БТВ съседът на семейството Тодор Иванов. За последно той е видял семейството в петък.

Той недоумява за трагедията, която се разигра в Кючук Париж. Не съм чул изстрели, никой от входа също не е чул, въпреки че Георги е убил жена си и двете си деца с револвер без заглушител. И Георги и Николина не изглеждаха притеснени, децата ми си играеха с неговите, каза Иванов.

Според психолога Данко Йорданов от МВР убийството е предизвикано от личностна криза. Въпросът обаче дали е семеен, финансов или здравословен проблем ще бъде установено в процеса на разследването на това разширено самоубийство. Той отказа да направи връзка между двете трагедии в столичния квартал „Гоце Делчев“ и Пловдив.

Бащата на Георги е в абсолютно неведение, тъй като със семейството си са били в Нареченски бани и не е споделял за определени проблеми. Той е споделил, че Николина е имала дори намерение да открива магазин, освен къщата за гости в Чепеларе.

Последвайте канала на

Novini.bg
1587 1

Коментари 1

Добави коментар
Аспарух

2013.01.23 | 00:16

1
Защо продължавате да говорите глупости ,семейството е убито .Ше стреля с пистолет 4 пъти и никой няма да го чуе ,след като служебния му е 100% Макаров ,имате ли на идея как ''патка'' този пистолет !!!Народе тези вярно ни мислят за големи глупаци !!!

Добави коментар

Водещи новини