Клошар плаши с бомба, за да преспи в ареста на топло

  • 17 януари 2013 10:54

  • 694
  • 0
Клошар плаши с бомба, за да преспи в ареста на топло
©

Бездомник заплаши, че ще запали и взриви сградата на община Пловдив, за да го подслонят в полицията, съобщиха от ОДМВР -Пловдив. Полицаи от Второ РУП заловиха мъжа за по-малко от десетина минути след отправени от него заплахи на телефон 112, че ще запали и че ще постави взривно устройство в сградата на Община Пловдив.

Снощи около 22.00 часа мъж в явно нетрезво състояние се обадил няколко пъти на телефон 112 от мобилния си апарат и поискал да бъде настанен да преспи в полицейско управление, тъй като бил бездомен. Той казал къде се намира, за да може полицаите да отидат да го вземат и подслонят. Когато му било обяснено, че това не може да се случи, мъжът отправил заплахите си за палеж и взривяване в две последователни позвънявания. След получения във Второ РУП сигнал за обажданията само за няколко минути местоположението му е било локализирано и на кръстовището на улиците "11 август" и "Д-р Вълкович" той е бил заловен. Установено е, че това е С.К. на 56 години от Пловдив, известен на полицията и осъждан за кражби и умишлено убийство.

Пловдивчанинът има и административно наказание за хулиганство. Мобилният телефон на С.К. е иззет, а той задържан в ареста за 24 часа.

Последвайте канала на

Novini.bg
694 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини