Конфискуваха 11 600 къса цигари без бандерол

  • 15 януари 2013 15:25

  • 679
  • 0
Конфискуваха 11 600 къса цигари без бандерол
© Getty Images/Guliver

Полицията конфискува 11 600 къса контрабандни цигари от автомобила на костинбродски търговец. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР-София. За последните два месеца това е вторият случай, при който от автомобила му са иззети големи количества безакцизни цигари.

Днес служители на икономическа полиция към Областната дирекция на МВР- София съвместно с колегите им от районно управление „Полиция”- Костинброд „ударили” кафе-аперитив на ул. „Славянска”, собственост на 37-годишния К.Н. Преди два месеца управителят на заведението беше задържан за 24 часа в полицейския арест, след като от кафенето, автомобила и жилището му полицейските служители иззеха общо 23 400 къса контрабандни цигари, старателно укрити в кашони и полиетиленови чували. В хода на днешната проверка в търговския обект не бяха установени акцизни стоки без български бандерол. При проверка на лекия му автомобил „Мерцедес”, паркиран пред заведението, служителите на реда се натъкнали на 58 стека (11 600 къса) цигари от различни марки без акцизен бандерол. Дежурна оперативна група е извършила оглед на местопроизшествието. Тютюневите изделия са иззети.

По случая в Районно управление „Полиция”-Костинброд е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 234 от НК.

Последвайте канала на

679 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини