Шизофреник уби приятеля си след пиянски запой

  • 12 януари 2013 11:42

  • 4077
  • 3
Шизофреник уби приятеля си след пиянски запой
©

43-годишен е бил убит от мъж с психични отклонения в горнооряховското село Драганово. Това съобщи директорът на Областната дирекция на МВР-Велико Търново комисар Живко Коцев, цитиран от Фокус.

Сигналът за престъплението е получен вчера в 16.30 часа. В къща е намерен мъж с видими следи от насилие. При последвалата аутопсия се е установило, че смъртта е настъпила вследствие на мозъчен кръвоизлив, предизвикан от побой.

В резултат на проведените бързи действия е установен и задържан приятел на жертвата, с когото са имали пиянски запой. Възникнал е скандал, прераснал в побой, в резултат на който 43-годишният мъж е бил умъртвен.

Извършителят е на 45 години и е с психични отклонения. Диагнозата е шизофрения. Той е бил настанен в психиатричната болница в с. Церова кория, където всъщност е и задържан, обясни комисар Живко Коцев.

Комисар Коцев заяви, че не са чести случаите, при които извършителите на криминални престъпления са с психични отклонения.

Последвайте канала на

Весела Найденова
4077 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.01.13 | 16:42

2
Защо като се подеме някаква кампания, и веднага изникват на гроздове съобщения за съответните случки? Едно време със сектите беше така, сега наскоро с помиярите, после с циганите, сега пък за лудите ли ви командват да инсценирате събития? Интересно кои ще са следващите! Гейовете? Герберастите? Комунястите? Съселите, катеричките, калинките, хлеб.арките? Трябва да обявим залагания...

2013.01.13 | 16:43

3
имаше и срещу полицаите кампания в един момент, някои полицаи предупреждаваха, че тия "новини" не излизат случайно точно тогава, но не посмяха да кажат направо, че всичко е скалъпено

2013.01.13 | 16:42

1
ЗАЩИТНИЦИТЕ НА ПСИХАРИТЕ СЕГА КАК ЩЕ СЕ АРГУМЕНТИРАТ? НА ТОЗИ УБИЕЦ КАКВО? МЕДАЛ ДА МУ ДАДЕМ ЛИ, А ЗАЩИТНИЦИ?

Добави коментар

Водещи новини