Не големият син е убиецът на семейството в София (видео)

  • 11 януари 2013 14:44

  • 12350
  • 16
Не големият син е убиецът на семейството в София (видео)
© Булфото

Предполага се, че бащата от мъртвото семейство в кв. „Гоце Делчев” в столицата се е прострелял сам. Това каза пред журналисти вътрешният министър Цветан Цветанов.

Изведени са само работни версии. Има пет трупа в дома. Назначени са съответните експертизи, каза министърът. Правят се събеседвания с всички близки на семейството. Потвърждава се това, че двете деца може би са имали психически заболявания. Големият син е бил през април-май в психодиспансера на 4-и километър. В момента се изяснява кой е стрелял с пистолета, който е законно притежавано оръжия на бащата, каза министърът.

Кървавото убийство в столичния кв."Гоце Делчев" не е извършено от големия син, заяви вътрешният министър. По-рано през деня се смяташе, че по-големият - 27-годишният Владимир, е заклал роднините си, защото е страдал от психично заболяване. Сега обаче се оказва, че друг е извършил касапницата. Според Цветанов убиецът все пак е бил член на семейството.

4 гилзи са открити на мястото на престъплението, съобщи още Цветанов. Последното от петте тела е било изнесено в 5 часа сутринта от кървавия апартамент. Работата по случая продължава, назначени са много експертизи и срещи с близки на семейството.

Пистолетът, намерен в апартамента на убитото семейство в София, не е бил със заглушител. Към момента няма данни да са чути изстрели, каза Цветанов. Цветанов уточни, че в едно от помещенията в апартамента в кв. „Гоце Делчев” са намерени малкият син и майката.

Жената има входна рана на тила. Малкият син има странична входна рана. Бабата е намерена в коридора с входна рана на тила. В друга стая са били големият син и бащата. Бащата има входна рана в челото и се предполага, че се е самопрострелял. Пистолетът е намерен в помещението, в което са били бащата и големият син. Намерени са четири гилзи. В момента са назначени експертизи, за да се видят барутните частици на тези, които са в помещението, където е пистолетът, каза министърът. Големият син е бил в леглото. Спрямо него няма никаква входна или изходна рана от огнестрелно оръжие. Той е починал от прорезни рани от нож.

Няма версия външно лице да е извършило убийството на петчленното семейство, каза вътрешният министър. По думите на Цветанов убиецът е сред откритите мъртви в апартамента. „Имаме затворен апартамент, заключена врата, една изключително тежка семейна драма. Стараем се да възпроизведем всичко, което се е случило”, каза министърът. Може би е възникнал някакъв семеен скандал.

Предполага се, че драмата се е разиграла следобед в светлата част на деня. Огледът на местопрестъплението е правен до 5.00 часа сутринта, когато е изнесен последният труп. „Има назначени експертизи и се чакат, за да дадат отговори на въпросите. Възложили сме на НИКК приоритетно да бъдат извършени експертизите и в следобедните часове, ако са готови, да бъдете информирани”, заяви Цветан Цветанов.

Днес ще се разговаря с психолога, който е работил с децата. Семейството по принцип е било затворено, не е било конфликтно, не е имало скандали. Близките казват, че малкият син е по-агресивен, а големият е бил по-затворен. Проверява се дали са били освидетелствани и в други лечебни заведения и дали е провеждано лечение, поясни министърът. „Има работни версии, които колегите извеждат. Те не са окончателни, не бих искал да ги коментирам, за да няма спекулации. Не сме абсолютни сигурни докато не излязат експертизите”, каза още Цветан Цветанов.

Последвайте канала на

12350 16

Коментари 16

Добави коментар
Гьобелс

2013.01.12 | 21:35

16
Гледам си мизерния животец и не си занимавам ума с брътвежи ... За мен никой не мисли, така че ми е през манатарката кой кого е убил и какво си е купил или кой мръсен политик какво е казал ...

2013.01.12 | 20:41

15
Да са ''живи и здрави'' Хамериканците! Всичко "хубаво" е от тях: Стрелби ,дрога ,кланета,изнасилвания,живот на ипотека,бедност.Да "пребъдат'' новите ни ''братя''

2013.01.12 | 20:41

14
4erven bokluk, nqkoi pak ti se e izsral v ga6tite !
ГЕРБ=СМЪРТ

2013.01.12 | 10:01

13
Герберастите са ги убили. Те имат голям опит в наркотрафика, убийствата и гаврата с народа!

2013.01.12 | 09:37

12
Ubieca ebolnia ubiva vsi4ki none i TATKOTO koito go ubiva kato kasapin vzima ot ubieca pistoleta i slaga kraia NA DRAMATA
?

2013.01.12 | 08:34

11
добре толко ли неможе да се види в кой е било оръжието и от там да се разбере кой е убиеца ... нещо ми намирисва, че прикриват нещо

2013.01.12 | 08:20

10
ba6tata zakolva ediniat sin posle zastrelva ostanalite i nakraia se gramva ....siorno e taka
tctctc

2013.01.12 | 08:00

9
не смятате ли, че хората, които са разполагали с ключ от апартамента, могат също да бъдат заподозрени в същото - пак може да бъде заключен апартамента по същата логика...! Изглежда ми много объркано всичко това...
Шерлок

2013.01.12 | 08:00

7
Хората от криминална полиция чакат ти да ги светнеш, че незнаят как да си вършат работата!
ехооо

2013.01.12 | 08:00

8
Това в тила отзад ли е ? Това означава,че жените са бягали от убиеца или ги е причаквал зад тях.

2013.01.12 | 07:58

6
Mnogo udobna za poliziq, prokuratura i sad e versiqta za samoubiliq se ubiez.Ne vi li izglejda ve4e poznata tazi shema ?
CONDOR

2013.01.12 | 07:58

5
лудия ги е застрелял и се е заклал

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини