Двама наръгани с нож в Пазарджишко

  • 11 януари 2013 12:54

  • 1301
  • 0
Двама наръгани с нож в Пазарджишко
©

Два случая на намушквания с нож разследват криминалистите от полицейските управления в Панагюрище и Пазарджик. Задържани са извършителите и на двете престъпления, предаде кореспондентът на novini.bg.

Около 3:15 ч. вчера в РУП-Панагюрище бил подаден сигнал за пострадал в резултат на пробождане с нож мъж. Свадата се разразила в къща в панагюрското село Поибрене. Според първоначалните данни възникнало спречкване между 28-годишния Г. Б. и съселянина му Р. Г., на 45 години, при което по-младият намушкал опонента си с нож. Пострадалият бил транспортиран в панагюрската многопрофилна болница с опасност за живота.

Пристигналите на местопроизшествието полицейски служители задържали нападателя. В жилището му и в обитаван от него фургон били открити незаконно притежавана ловна пушка и 17 боеприпаса от различен вид и калибър.

Около 17:00 ч. вчера в РУП-Пазарджик, бил получен сигнал от ЦСМП-Пазарджик за постъпил мъж с прободна рана в корема. Полицаите установили, че пострадалият е 37-годишният Ц. П. от Щърково. Животът на мъжа е вън от опасност. Органите на реда заловили извършителя на деянието – В. С., 46-годишен, от същото село.

И по двата случая се водят полицейски производства.

Последвайте канала на

Novini.bg
1301 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини