Меле заради жена в Боровец

  • 11 януари 2013 12:11

  • 1488
  • 1
Меле заради жена в Боровец
©

Полицията задържа двама криминално проявени за побой в заведение в Боровец, съобщиха от Областната дирекция на МВР-София.

Вчера в 6.00 часа в дежурната част на полицейския участък в Боровец бил подаден сигнал на тел. 112 за побой между трима мъже в пицария в курорта. Веднага към адреса бил изпратен полицейски екип. При огледа на местопроизшествието се изяснило, че малко преди 6.00 часа в заведението влезли 27- годишният Н.Г. от Поморие и колегата му Г.Г. на 23 години от Самоков, работещи като охранители в курорта. Двамата се насочили към 21-годишния Н.П. от с. Продановци, който по това време бил единственият клиент и между тримата избухнал скандал. В хода на разследването станало ясно, че повод за конфликта била приятелката на 21-годишния мъж, която преди това имала връзка с Г.Г. Установено било, че бившият приятел и преди е заплашвал съперника си в желанието да си върне любимата. В разгара на конфликта тримата се качили на втория етаж, където Г.Г. нанесъл побой на опонента си, удрял го със стол, с юмруци, ритал го, дори и след като го повалил на пода. В резултат на побоя потърпевшият е настанен в неврохирургията на „Пирогов” със счупени предни зъби и счупен нос. Полицейските служители издирили нападателите, които след инцидента се укрили в хотелските си стаи. Н.Г. бил задържан без да оказва съпротива, но Г.Г. се заключил в стаята си, а като разбрал, че вратата ще бъде разбита, скочил през прозореца в жалък опит да избяга от органите на реда. Полицаите обаче го настигнали и задържали само след няколко метра. Когато го обискирали, в джоба му бил намерен и метален бокс.

Справка в регистрите сочи, че и потърпевшият, и двамата му нападатели са криминално проявени и регистрирани за нанасяне на телесни повреди, като Н.Г. е осъждан и за хулиганство. Извършителите остават в ареста с полицейска мярка за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. Уведомена е районна прокуратура-Самоков.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1488 1

Коментари 1

Добави коментар
пфу!

2013.01.11 | 22:46

1
е това са българските жени - долни курви и боклуци.Предпочитат да ходят с малоумни престъпници, вместо с някой свествен.Плюя на тия пошли шафрантии!

Добави коментар

Водещи новини