Човек на Таки зарежда чалга звездите с кока

  • 11 януари 2013 07:14

  • 2290
  • 0
Човек на Таки зарежда чалга звездите с кока
©

Дясната ръка на Христофорос Аманатидис - Таки Киро Руския е човекът, който зарежда с кокаин известни фолк изпълнители на големите музикални компании. Това сочат данни на антимафиотите, пише "Всеки ден".

Според изданието Кирил Киров не е продавал директно дрогата на певиците, а използвал трима от своите дилъри. Той дори успял да съчетае бизнеса с удоволствието - вкарал в леглото си две певиците, които към днешна дата му се водят любовници.  От друга не толкова известна изпълнителка пък имал дете.

Според данните на МВР редовните му клиенти са в топ 5 на този жанр. Една от най-големите любителки на белото фигурирала в преписките на МВР с инициали П.И. Същото момиче ползвало и амфетамини. Феновете и били много притеснени, защото тя отслабнала драстично, издават униформени. В края на миналата година обаче тя се е върнала към кокаина и визията й в момента е далеч по-нормална от преди. 

Друга нейна колежка, записана с инициали А.А. също злоупотребявала редовно с наркотиците на Руския. Преди година дори е била глобена от дилърите с 5000 лева, защото забравила да плати цели три месеца изсмърканите наркотици. Звездата обаче си платила без мрънка, защото я грозял скандал в медиите. В списъка с редовните му клиенти е включена и певица, която живее във Велико Търново, популярна с разкрепостеното си поведение, твърди изданието. 

Антимафиотите са категорични, че количеството кока, която употребяват звездите на лекия жанр, е на стойност 100 000 евро на месец. Цената за грам от наркотика на Киро Руския е 140 лева, но тя била най-добрата, хвалят я запознати.  В МВР имало няколко сигнали срещу Киров от конкурентите му. Отлично информирани източници разкриват, че се готви шумна и зрелищна акция срещу дясната ръка на Таки. Освен него под ударите на закона ще попаднат и клиентите му.

Припомняме, че Кирил Киров - Руския бе арестуван на 1 юни миналата година в балканска хижа.Единственият му досег с полицията  е заради случай на побой.

Последвайте канала на

2290 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини