Откриха силно овъглен труп в Русе

  • 06 януари 2013 14:46

  • 1741
  • 0
Откриха силно овъглен труп в Русе
©

Силно овъглен труп на 60-годишен мъж е открит в апартамент в Русе, съобщиха от полицията в крайдунавския град. 

Тялото било открито вчера към 12,40 часа в незаключено жилище  в кв. "Цветница". Апартаментът е собственост на 60-годишен мъж, който живеел сам. Негови съседи и близки обяснили пред разследващите, че мъжът последно се е чувал с роднините си около 14 декември миналата година.

Живеещите в блока разказали, че на 27 декември усетили неприятна миризма на дим във входа, но това не им направило  впечатление и не съобщили на органите на реда. От полицията обясниха, че сигнал за инцидент или пожар на въпросния адрес не е постъпвал преди 5 януари.  "В момента установяваме причините за инцидента. Експертизи ще покажат дали трупът е на собственика на апартамента. Пожарът е засегнал леглото, където е намерено тялото", съобщи говорителят на русенската полиция Даниела Малчева.

Причината за трагичния инцидент е електрическо одеяло, съобщиха от Областна дирекция на МВР. Мъжът най-вероятно е заспал с одеялото, както е правил обикновено, за да се топли. Уредът обаче е изгорял и го е овъглил до неузнаваемост.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1741 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини