Съмнителен пакет затвори посолството на САЩ (обновена)

  • 28 декември 2012 10:50

  • 1937
  • 3
Съмнителен пакет затвори посолството на САЩ (обновена)
©

Съмнение за бомба затвори Американското посолство, предаде БТВ.

Охраната се обадила в полицията, тъй като имало два кашона, облепени с тиксо, близо до контейнери за боклук.

Сигналът е подаден в 10 ч. В момента служители на МВР проверяват съдържанието на пакетите, както и собственика им.

След проверка на органите на реда е установено, че става дума за два кашона с боклуци. Няма никаква опасност, заявиха категорично от пресслужбата на посолството.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
1937 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2012.12.29 | 12:28

3
Ей, тия направо са се наср*ли от страх:))))) Замислете се и ще видите колко много общи черти има между нашите така наречени власт имеющи, мутрите и американците. Всичките яко ги гони параноята! Преди известно време имах среща с един голям тарикат, без да знам, колко е голям обаче. В последствие разбрах, че е Лицензиран търговец на оръжие(един от най-големите в България. Та говориме си на улицата с този симпатяга и нещеш ли, по едно време няколко хлапета започнаха да хвърлят пиратки:)))) Докато разберем за какво става дума, цвета на лицето му стана мъртвеши бял, на всичкото отгоре клекна и беше готов да се хвърли на земята:)))) Като разбра какво се е случило изруга децата и си тръгна без да каже нищо повече. Явно това е "Американски модел на поведение".

2012.12.28 | 21:18

2
Я вземете прокарайте някое законче - да не се изхвърлят пакети, облепени с тиксо - който изхвърли такъв пакет 5000лв глоба, а 10000лв бонус за тоя дето го прокара закончето. Я се огледайте и да няма някой матрак около контейнерите.

2012.12.28 | 20:39

1
FUCK THE USA!!!!!

Добави коментар

Водещи новини