Шофьор избага от мястото на катастрофата

  • 08 юли 2011 10:49

  • 878
  • 0
Шофьор избага от мястото на катастрофата
© Булфото

Вчера в 02 часа между Хасково и с.Стамболово е станал пътен инцидент между 40-годишен водач на лек автомобил Сеат и 24-годишен мъж, управлявал лек автомобил Ауди-100.

Поради неспазване на необходимата пътна дистанция, водачът на Сеат-а удря в задната част движещото се пред него Ауди. В следствие от удра е пострадал виновния водач, който с порезна рана на главата и болки в гърба е прегледан и по-късно освободен за домашно лечение. Напусналият местопроизшествието водач на Ауди-то в последствие е установен.

Още една катастрофа е станала в Хасково. Причина за нея е неправилен завой на дясно от страна на 48-годишен водач от село Каблешково на лек автомобил WV Голф и неспазване на дистанция от 40-годишен мъж, управлявал мотоциклет Джили. Поради тези причини последният е загубил контрол над мотора и е паднал от него. При падането е получил контузни рани по двете ръце и дясно коляно, прегледан и освободен за домашно лечение.

Междувременно две бързи производства за алкохол са образувани в полицейските управления в Хасково и Харманли. В ареста на областния град е задържан 30-годишен мъж от града, заловен от автопатрула да шофира с 1,91 промила алкохол. В ареста на Града на Белоногата за същото провинение е 56-годишен харманлиец с 2,68 промила. Пияните водачи са задържани до 24 часа.

Последвайте канала на

878 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини