Длъжница на банка опита да скочи от покрива на 8-етажен блок (обновена)

  • 18 декември 2012 17:49

  • 1289
  • 1
Длъжница на банка опита да скочи от покрива на 8-етажен блок (обновена)
©

Опит за самоубийство осуетиха шуменски полицаи, съобщават от ОД на МВР.

Около 15:00 ч. днес е получен сигнал, че 29-годишна жена е на покрива на осем етажен жилищен блок в кв. "Тракия" и иска да скочи. На място веднага е изпратен патрулен екип. Служителите на реда се качили на покрива през капандурата, подходили внимателно към жената. Полицай Димитър Димитров й отвлякъл вниманието, в същото време колегата му - ст. полицай Руфан Руфад я хванал и я изтеглил на безопасно място.

Повикан е екип на Центъра за спешна медицинска помощ. След преглед в болничното заведение, жената е настанена за лечение в Държавна психиатрична болница в село Царев брод.

Името на жената е Юлияна, пише шуменският сайт "Топ новини". Младата жена и родителите й живеели в блока, в който искала да скочи, преди 5-6 години, но апартаментът им бил отнет, защото спрели да си плащат вноските по жилищния кредит, разказват съседи. По думите им, жилището било продадено от банката, а семейството се преместило да живее в с. Златар.

Известно време след това обаче Юлияна започнала да ходи до старото си жилище, като на два пъти дори разбила апартамента. Комшии коментират, че младата жена не била добре психически и най-вероятно си е мислела, че все още живее там.

Днес тя отново отишла на стария си адрес. Майка й явно я последвала, защото касиерът на блока видял жената да плаче пред входа. Тя му разказала, че намерила мобилния телефон на дъщеря си пред вратата на бившия им апартамент и казала, че трябва да извикат полиция да я намери.

Малко след това Юлияна била забелязана на покрива на блока и майката подала сигнал.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1289 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
психясалец

2015.01.04 | 17:37

1
Банките ще ни изпият кръвта

Добави коментар

Водещи новини