Арестуваха дилър, продавал дрога през метална врата с решетка (снимки)

  • 18 декември 2012 16:07

  • 1137
  • 0
Арестуваха дилър, продавал дрога през метална врата с решетка (снимки)
© МВР

Служители на ГДБОП задържаха наркодилър в Силистра. За да осуети евентуална полицейска проверка, Я.Д. оборудвал дома си с метална врата с решетка. През нея той търгувал с наркотиците, без да напуска жилището си, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Операцията на служителите на ГДБОП – СБОП – гр. Силистра е проведена вчера. В хода й е задържан 33-годишният местен жител Я.Д., занимавал се с разпространение на наркотични вещества на територията на града. Било установено, че за извършваната престъпна дейност и с цел да осуети евентуална полицейска проверка мъжът оборудвал дома си с метална врата с решетка, през която без да напуска жилището си търгувал с наркотиците.

Около 16.30 часа вчера при поредната сделка с „клиент”, антимафиотите успели да проникнат в дома на Я.Д. и да го задържат. В жилището му те намерили 4 пакетчета кафеникаво прахообразно вещество с общо тегло около 42 грама, укрити в тайници. При проведения полеви наркотест, веществото реагирало на хероин.

Я.Д. има множество криминални прояви, включително и осъдителна присъда за разпространение на наркотични вещества, уточняват от ГДБОП. По случая е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 354 а, ал. 1 от НК, под наблюдението на Окръжната прокуратура – гр. Силистра. Работата по разследването продължава.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1137 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини