Цветанов потвърди: Старецът първи е стрелял по Петър Божилов

  • 18 декември 2012 12:19

  • 1251
  • 7
Цветанов потвърди: Старецът първи е стрелял по Петър Божилов
©

"Убийството на изпълнителният директор на Национална спортна база Петър Божилов е инцидент", коментира вътрешният министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

По думите му, това е абсолютно доказано. Случилото се е следствие от скандал, поясни Цветанов.

"Към настоящия момент това, което казват колегите е, че първи е стрелял възрастният мъж", каза министърът на вътрешните работи.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1251 7

Коментари 7

Добави коментар
холивуд

2012.12.23 | 08:52

7
тази мутра голям екшан герой е.да не са снимали филма ,,умирай трудно,,-5
Питащ данъкоплатец

2012.12.23 | 08:52

6
Ние вашите данъкоплатци имаме няколко въпроса обаче: 1. Как човек с такова досие може да заема такъв висок пост и да стопанисва държавни обекти за милиони ?! Нали уж ГЕРБ се борят против мутрите и организирана престъпност ? Какво търси бившия шофьор на Румен Николов Пашата на такъв висок пост ? И то назначен именно от ГЕРБ през ноември 2009 година ?! 2. Как така преценихте, че старецът е стрелял пръв ?! Аз пък си мисля, че самозабравилата се мутра е изпразнил пълнителя срещу бившия военен и след като е видял, че той е още жив и изважда пистолет е хукнал да бяга останал без патрони. За негово нещастие бившия военен е отличен стрелец и е направил с един кур шум това, което мутрата на висок пост не е успял с 8 !
voodoo

2012.12.23 | 08:51

5
Отново пълна мъгла.Човека с богато мутринско досие излезе като чиста вода не напита.Както се писа за последно е бил охрана и шофьор на приятеля на Бойко,пашата.Ето защо Цветанов излиза с тези смешки кой пръв и кой след това.Да помислим студ,ловец дfбре облечен и пристегнат с ПУШКА в ръце,заредена и чакащ дивеч.Да не забравим и мутра,всички знаем колко са докачливи.Почерпан старец,ако беше пиян как ще го улучи от раз,който им прави забележка че се ловува твърде близо до вили и пътища където има хора.Дятката вади пищова след спор или заплахи най вече псувни и убиди и за късмет смътно улучва тъпата мутра.И тук са смешките на Цветанов.Мутрата оставя пушката,разгаштва се търси пистолет,защото той не е бил на кръста му, вади го и стреля цял пълнител стареца,като всички патрони са в целта и между другото умира.Рамбо ряпа да яде прeд наща мутра,не човек а желязо.Според мен мутрата псува и заплашва дъртака с пищов,дъртия и той показва че е мъж и два трупа.Въпрос защо говедата са с пищови,айде дъртия си пази имота,защо мутрата е на лов с пистолет.Сещате се как друго говедо Батков ловуваше с пистолет,въпреки че е забранено.Накрая хубавото е че поредната мутра е получил това което заслужава а лошото е до кога само военни,полицаи и мутри ще носят оръжие,където и когато си искат.
nemane

2012.12.23 | 08:49

4
Да внимават какво ще правят прокурорите! Убитият с един изстрел, се изправя и стреля 8 пъти, това е медицинско чудо. Тук Вуте е рекъл - на нас дзън дзън НЕ.
Бай Онзи

2012.12.23 | 08:49

3
Каквото и да каже няма да му повярвам.
d

2012.12.23 | 08:49

2
ТЪПАК
у4уден

2012.12.19 | 01:03

1
до модератора - педал - наистина си ибрик!!! ще го напиша пак ,не ме мързи: тоя комисар ще е по успешен ако продава гевреци или разказва приказки на децата за лека нощ! 1.учудващо бързо излезна аутопсията на "деди" за по малко от 24 часа, а на терориста я въртяха цяла седмица! той е бил фиркан до козирката : а-ха ???,което обаче не му пречи да забие един 9 мм,право в сърцето на мутрьо от 20 м.! 2.мутрьо е девствен не само не е пил,ами и не е виждал мома от две седмици( спазва строги коледни пости)! а неговата аутопсия ще покаже по думите на еди кой си министър,че той е бил бойскаут в америка и даже не е виждал алкохол на живо,само дето е бил шофьор на бай миле( ако ме разбираш,де?!) 3.КОМИСАРЬО не те знам дали си завършил школата в симеоново ,ама си бил слаб ученик,па и после не си се научил! да видим приказката ти на сънчо : деди стреля пръв : бивш военен = 9 мм пистолет Макаров,максимално точен до 15 м ,със стопиращ ефект на куршума около 2 тона . попадението е в сърцето - разкъсани сърдечен мускул и бял дроб,обилен вътрешен кръвоизлив.мутрьо пада поне на колене,но за не повече от 10 сек,защото се обезкървявя и тъй-малкият му мозък . и с този малък мозък останал почти без кръв за 10 сек той прави следните невероятни чудеса: 2. мутрьо - револвер 45 калибър ( барабана може да е с 5 или 6 заряда ,а ма с 9 трябва да е поръчков и да тежи поне 3 кг.-което значи че е презареждал(минимум 3 секунди ако не си уцелен) тиквоч-прави 8 изстрела : два в краката,два в ръцете и три в гърдите!!! и един фюй.... който и да е от първият удар в крак или тяло сваля деди на земята,да кажем ,че комисарят се изпотява ,почва да пелтечи и обяснява,,че първите два са в ръцете и чак третия е по избор ,тяло-крак. да,ама не - от 20 м ,с кършум в сърцето вкарваш още 4 в тялото на лежащ старец еди в другия крак и три в гърдите!!!!! абе ,шефе да не би да си третия брат стругацки? така не съм се смял отдавна,спирам да чета фантастика ,а само избрани бюлетини на МВР

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини