Двама загинаха при пожар

  • 17 декември 2012 12:44

  • 604
  • 0
Двама загинаха при пожар
© Булфото

Двама мъже са загинали при пожар в Етрополе, съобщиха от Областната дирекция на МВР-София. Тази нощ около 1.55 часа на тел. 112 бил подаден сигнал за горяща къща на бул. „Руски” в Етрополе.

Незабавно към адреса били насочени екипи от пожарникари и полицейски служители. На място било установено, че гори стара къща с гредоред. Повече от шест часа огнеборците се борили за потушаването на огъня. Призори около 6.30 часа във все още горящата сграда били открити силно обгорелите тела на двама души.

Установено било, че единият от тях е собственикът на къщата- Г.Г. на 60 години, местен безделник с алкохолна зависимост, без постоянна работа. Разпознаването на втората жертва се затруднява поради значителната му обгореност, по първоначална информация се предполага, че това е В.Т на 55 години, приятел по чашка на 60-годишния мъж. По първоначални данни пожарът е предизвикан от печката на твърдо гориво и проявената небрежност от страна на двамата мъже.

Извършен е оглед на местопроизшествието. Телата са изпратени в столицата за съдебно- медицинска експертиза. За изясняване на точните причини за трагичния инцидент е назначена пожаро-техническа експертиза. По случая в Районно управление „Полиция”-Етрополе е образувано досъдебно производство.

Последвайте канала на

604 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини