Бесен пияница за малко не изпочупи патрулка

  • 16 декември 2012 15:20

  • 2061
  • 0
Бесен пияница за малко не изпочупи патрулка
©

Разгневен и пиян мъж едва не натроши полицейска патрулка с главата си, след като униформените се опитали да го откарат в отрезвителя.

32-годишният Георги Георгиев от „Меден рудник“ бил закопчан от полицаите, след като около 21 часа в Четвърто районно управление бил получен сигнал, че в апартамент от вх.2 на бл.127 в комплекса е избухнал жесток скандал и ситуацията там е опасна. Георгиев се скарал с приятелката си - 34-годишната Надя Д., с която живеели на семейни начала.Пристигналите на мястото полицаи открили Георгиев да цепи дърва в мазето, силно лъхащ на алкохол. Те го откарали в МБАЛ - Бургас за медицински преглед, където станало ясно, че Георгиев трябва да бъде затворен в отрезвителя, съобщава "Бесове".

Щом разбрал къде ще го водят, мъжът побеснял. Пред Спешния център той започнал да обижда, ругае и се заканва на полицаите и категорично отказал да влезе в автомобила. Блъскал главата си в гредата над задната дясна врата и едва не потрошил патрулката.

По пътя за отрезвителя продължил да се държи агресивно и затова срещу нето е образувано незабавно производство за хулиганство. Около 09.00 ч. на следващия ден е констатирано, че Георгиев успял да счупи камерата за видеонаблюдение, монтирана в обитаваната от него стая в отрезвителя. По случая е образувано второ незабавно производство за повреждане на чужда имущество.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2061 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини