Жени иззеха бизнеса на мутрите

  • 15 декември 2012 07:56

  • 13824
  • 12
Жени иззеха бизнеса на мутрите
©

Организираните престъпни групи все по - често се оглавяват от жени. Дамите навлизат уверено в мръсния бизнес и според врели и кипели мутри те са по-безкомпромисни и жестоки от бившите босове, отчитат от МВР, пише "Всеки ден". 

Няма област в която жените да не са се наместили - от трафика на хора и наркотици до данъчните престъпления. Тази година беше богата на задържани дами свързани с организираната престъпност. Знакови подземни босове разчитат все повече на жени в престъпния си бизнес, пише изданието.

На 27 ноември т.з. Спецпрокуратурата повдигна обвинения на трима участници в организирана престъпна група, създадена с цел склоняване към проституция и трафик на жени с цел сексуална експлоатация. Основна роля в групата играела манекенката Ралица Любенова, която ръководила с желязна ръка група "колежки". Миската припадна в съдебната зала като чу, че остава в ареста за това, че е подбирала момичетата за секс, като ги принуждавала да се снимат голи в неприлични пози. После фотосите били представяни на клиенти, които си избирали момиче по каталог. Според манекенките Ралица не търпяла отказ, когато се обаждала на някои от тях, че вечерта трябва да обслужат поредния клиент. 23-годишната русенка набрала достатъчно опит във вербуването и въртенето на бардак, за да може след време самостоятелно да работи, пише вестникът.

Нашенките освен с красотата си се прославиха по света и с наркотрафик и пране на пари. Само за няколко месеца антимафиотите съвместно с американската ДЕА задържаха българи, оглавявали престъпни групи. На 1 декември 2012 35-годишна жена бе арестувана за пране на пари чрез продажба на лекарства в САЩ. Гергана Червенкова получавала заявки в интернет сайт за медикаменти, които продавала в нарушение на американските  законите. По схемата са изпрани близо 5 милиона долара.

Най-много обвинения на дами са повдигнати обаче за организирани групи за пране на пари. В началото на декември бе обвинена Поля Пеева за ръководене на група, създадена за извършване на данъчни престъпления чрез използване на истински документи и документи с невярно съдържание. По данни на МВР Пеева е нанесла щети на бюджета за 50 млн. лв.

Последвайте канала на

13824 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
ok

2014.01.11 | 19:31

12
това са истинските обирачи на държавата а не мангалите ако някй циганин открадне кокошка ще има да го псувме с 50 коментара ето близо 100 милиона са источени и искаме увеличение на пенси на заплати еми как ще има ако някой ги краде ама браво на МВР само така да ги хващат и да връщат откраднатото, чакаме си парите
ала бала

2014.01.11 | 19:31

9
Нали затова им се плаща- да ловят престъпници. Толкова пари се наляха в това МВР, оставаше и нищо да не правят. Ама в крайна сметка НИЕ ГИ ЛОВИМ, ТЕ ГИ ПУСКАТ, така че файдата не е кой знае каква. А ти ако не си от МВР, ще има да чакаш 13-та заплата.

2014.01.11 | 19:30

5
Много ги защитаваш сиганетата. Въпросния невинен мангал с кокошката не е откраднал само една кокошка, а е откраднал повечко, наред с това кози, овце, крави, рушене на частна и обществена собственост, побои, изнасилвания и убииства. Не ми говори че горкия магал е невинен. Ще кажеш че не са само цигани престъпниците, пардон "роми", и аз ще кажа да не са само такива, но са скромно 80% според мене. Да не говорим и колко ток и вода са откраднали или не са плащали, къде са се заселили и как са се заселили, и как живеят. Колко помощи и детски получават, а не са спрели с престъпния си начин на живот. Никак не са за подценяване. Казваш тия организираните били по голямото зло, помисли си пак. И едните и другите принадлежат на санкции и наказания, но големите си плащат и са свободни, а кокошкарите полежат малко и пак навън да продължават. Има една дума КОРУПЦИЯ, тя е по важната в случая, ако няма корпция и едните и другите най-малкото ще се замислят преди да направят някое престъпление. А сега нещата са просто "направи престъпление ще получиш медал". Всяко едно нещо си върви по веригата ама статуквото е удобно (доходосно).
ТТ

2014.01.11 | 19:29

1
Ми ще ги псувам,ами как иначе...Щото един катун е откраднал в пъти повече измерено в ток и вода(без да броя кражбите),отколкото тая уруспия.И да не ми излизат разни ромски лидери с тезата,че това им било в кръвта,че не ги взимали на работа и тем подобни...Защото познавам много "мангали",както ги наричаш ти,които си работят,и макар че им е трудно да свързват 2та края-не крадат,а си работят хората.Щом едни могат зна4и и другите могат.Могат,ама не искат.Че и на мен,ако ми дават по 600-700 кинта помощи-за какво да работя,какво като съм българин?Докато не спрем да им даваме-така ще е...Не е луд този,който яде баницата,нали знаете...Колкото до парите дето си ги искаш,ще ги видиш,ама друг път...Някои други ще ги видят,ама ти,аз и другите обикновени хорица не...
големия маргин

2014.01.11 | 19:31

11
ха-ха
az

2014.01.11 | 19:31

10
"източени"
Ivan

2014.01.11 | 19:31

8
до 1: Абе вие не разбрахте ли, че тия ги хващат за да вземат и те дял от далаверата, далавераджиите си плащат на тия които ги хванат и на адвокати и всичко е точно. Ти ми драскай тука по форумите и си чакай парите. По добре вземи се впрегни и измисли нищо да изкараш пари, не чакай от умрел писмо.
хахаха

2014.01.11 | 19:30

7
мъжката работа не става за жени. затова и се дънят...
ЦИГАНИН Е СЪСТОЯНИЕ НА ДУХА

2014.01.11 | 19:30

6
Циганин не означава някакъв тип етнос това е състояние на духа,Това са този тип хора ,които са готви да нарушат всички закони с цел лична облага.Примери колкото щеш.С този тип хора не можеш да се разбереш,за тях истината зависи от тяхната лична изгода.ТЕ НЕ КРАДАТ ТЕ СИ ВЗИМАТ.

2014.01.11 | 19:30

4
Е какво ти ? Маани голяма снимка всяка 2-ра може да я снимат така какво АЗ ? И по-колко пъти ще се слага една и съща снимка Тая снимка се разхожда от минимум година Трябва ли да напомням че не са толкова скъпи апаратите и лентите а да не говорим че има милиони по секси каки за снимки ?Намерила е един п да я прави известна и ние трябва да изпадаме в умопомрачение Та за какво отмъщаваше Че си тъпа безлична малоумница И аз съм вин за това ? Не мисля

2014.01.11 | 19:30

3
е има едни такива комшии от доста време се имат за незабележими но номерът не минава вече стига си обърквал етажите той е добър но аз не а що се отнася да дамите ха ха това не е дама ДАМАТА НЕ ВЛИЗА ДИРЕКТНО В КАЛТА И МРЪСОТИЯТА ТЯ ИМА ПИОНКИ КОИТО ДА ВЪРШАТ ТОВА ДАМАТА Е УСМИХНАТА ПОЗИТИВНА ОБЛЕЧЕНА НЕ КАТО ЕВТИНА МАГИСТРАЛКА ДАМАТА ИМА КЛАСА И СИ УРЕЖДА ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА ПО ТЪНЪК И ЕЛЕГАНТЕН НАЧИН ДАМАТА Е НЕЖНА СИЛА КОЯТО МНОГО ПОЗНАВАЧИ НЕ РАЗПОЗНАВАТ И АМ ДА ДАМАТА НЕ Е КОКОШКАРКА А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ПИОНКИТЕ - О ДА ТЕ С УДОВОЛСТВИЕ ЩЕ ИЗИГРАЯТ ЛЕЖАЩИЯТ СКИТНИК СЪС ШИШЕТАТА ЩЕ СА ГРОЗНАТА МИРИШЕЩА КОМШИЙКА ГОТОВА ДА ВИ СЕ ПРИТЕЧЕ НА ПОМОЩ КОЯТО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ МОЖЕ ДА КОНТРОЛИРА ЕМОЦИИТЕ ПРЕЗ ОЧ СИ ТАКА ТАКА ТОВА СИ Е ЦЯЛА ТЕМА А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО СН ИНЦИДЕНТ ВЕЧЕ НЕ ТИ ГИ БРОЯ ОТДАВНА ТЕ НЯМАМ ЗА НОРМАЛНА И ДА НИКОЙ НЕ ТИ ПРЕЧИ ДА СИ В ПОСТОЯННО ЦИГАНСКО СЪСТОЯНИЕ НА ДУХА ХА ХА ХА КОКОШКАРКА КОГАТО СЕ НАРИПАШ НЕ МИС ОБ НЕ ПИШИ ТЪПИТЕ СИ ОБЯВИ В МАГАЗИН МОЖЕХ ДА ТИ ИЗЧИСТЯ ПЕТНОТО ОТ ЯКЕТО НА МНОГО ПЪТИ НО НЕ СИ ЗАСЛУЖАВАШ -НЕ ПРИТЕЖАВАШ НУЖНИТЕ КАЧЕСТВА ПАЗИ СЪРЦЕТО СИ ОТ МЕНЕ ХО ХО ВНИМАВАЙ МИЛА НЕ СИ ИГРАЙ С ОГЪНЯ ЗА СЪРЦЕТО СТНАПРНПА

2014.01.11 | 19:29

2
ти дето си най-грозен и цял живот жените бягат от среща с теб няма как да коментираш бе капут За доказателство фактите- до 30 годишен стоя девствен Защо ли Грозен противен откачалник Валентине благодарим за олиото Росица Ако имаш още нещо да даваш давай ни не го разглеждаме по твоят начин Продуктите са си продукти !Гнусен гей с 2 още по-гнусни отрепки !Имаш нужда от лечение а не от нови състояния на духа Лудият си е луд не е творец разгл нещата под разл ъгъл Абсолютно отговорно ти го казвам 5 пари не давам какво време убиваш ти си един психар с подръжници !Изчезвай от тук лайно !Нямам намерение да съм ти манията цял живот !Тъпак !Подавай на малоумната нови 20 -се тя поема всякакви !

Добави коментар

Водещи новини