Демби фалира

  • 14 декември 2012 06:18

  • 2480
  • 0
Демби фалира
©

Огромни дългове и злоупотребата с наркотици докараха до фалит Димитър Вучев - Демби, пише "България Днес".

Според изданието от някогашния му лъскав живот вече няма и помен, шумните партита и лъскавите джипове били останали далеч в миналото. В момента Демби нямал пари да отиде и в кварталната пицария. Въпреки празните джобове обаче той все още се опитвал да демонстрира охолен живот. Гуляите му с красиви жени и купища наркотици били финансирани със заеми, които не можел да върне.В резултат фирмите и имуществото на Вучев са запорирани. 

"Аз съм хитът, аз съм новата вълна", повтарял ексмилионерът на своите приятели. Той дори упорито твърдял, че е станал агент на службите и вдигал телефона с думите "Лейтенант Вучев". Той твърдял, че ако иска веднага можел да отиде до дома на Маргините с автомат  и да  му дадат 1 млн. лева. 

В повечето случаи хвалбите на Демби били докато е под въздействието на алкохол. Непрекъснато си внушавал, че някой му дължи пари и ходил да си ги търси. Сред "длъжниците" му бил и Златомир Иванов - Баретата, срещу когото в момента Вучев се  подвизава като основен свидетел, пише вестникът. Неадекватното му поведение на няколко пъти лъснало и в съдебната зала, където той докарал почти до лудост иначе търпеливите магистрати. Заради това поведение той отнеси няколко глоби, които допълнително натовариха бюджета му. 

Последвайте канала на

2480 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини