Иззеха алкохол и цигари без бандерол в Пазарджик

  • 13 декември 2012 12:31

  • 1308
  • 0
Иззеха алкохол и цигари без бандерол в Пазарджик
© Getty Images/Guliver

Големи количества цигари и алкохол без бандерол са иззети от служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност” при ОДМВР-Пазарджик.

Специализираната полицейска операция е част от мерките по противодействие на нелегалната търговия с акцизни стоки и е проведена вчера на територията на областния град. В нея са взели участие и служители от сектор „Противодействие на криминалната престъпност” при областната дирекция. Екипите извършили едновременни проверки в павилиони, намиращи се в района на промишлената зона в областния център, в лек автомобил „Опел Астра”, и два микробуса - „Мерцедес” и „Форд”. Търговските обекти и возилата са собственост съответно на 36-годишна жена, съпруга й на 39 г. и още един мъж на 47 години, всичките от Пазарджик. В резултат на това са открити общо 1 586 600 къса цигари от различни марки и 3320 литра високоградусов алкохол. Цялата акцизна стока е била без бандерол. Откритите количества са иззети, а В.С. и Ц.Т. са задържани в ареста.

Тепърва ще се изясняват щетите нанесени на държавния бюджет от незаконната им дейност. По случаите са образувани досъдебни производства.

Последвайте канала на

1308 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини