Нов сигнал за бомба в столичното Първо училище

  • 12 декември 2012 18:16

  • 914
  • 2
Нов сигнал за бомба в столичното Първо училище
©

Нов сигнал за бомба е подаден днес в столичното Първо училище, което се намира на ул. "Стара планина", съобщи БНТ.

След поредицата обаждания за взривни устройства учебният процес в училището е сериозно разстроен.

Полицията все още не е заловила автора на обажданията. Училищните власти вчера обявиха, че обмислят пропуснатите часове да се отучват, но това не прекъсна предупрежденията за бомби.

Притеснени родители съобщиха пред БНТ, че вече им се предлага да подписват декларации, че са съгласни децата им да остават в клас, въпреки сигналите.

Последвайте канала на

Десислава Станева
914 2

Коментари 2

Добави коментар
g

2012.12.13 | 10:15

2
Полицията вероятно не си върши работата, моля ако някой има поглед върху това да коментира - разпитвани ли са всички ученици от горните курсове, води ли се разследване. Според мен няма как при 6 записани обаждания да не се залови извършителя. Това е абсурдно! Не са виновни според мен учителите и училището, а полицията, която бездейства както винаги! Пази Боже от предотвратяване на истински терористични атаки! Те не могат да се справят с гъбаркането на някакво дете, което се обажда 6 поредни пъти!
Любомирова

2012.12.13 | 10:15

1
Възмутително! Писна ми от тези сигнали за бомби ,детето ми е първи клас в това училище направо ни побъркаха. Малките ученици и учителките мръзнат на улицата дакато дойдем ние родителите да си приберем децата, нарушава се учебният процес и кой печели накрая? Много искам виновника да бъда заловен и наказан за безобразията, които върши!

Добави коментар

Водещи новини