Хванаха трима от участниците в мелето в столичен мол

  • 12 декември 2012 15:37

  • 3336
  • 0
Хванаха трима от участниците в мелето в столичен мол
©

Служители от Четвърто РУП съвместно с група „Хулиганство, екстремизъм и спортно хулиганство” към столичната дирекция установиха трима от участниците в боя в столичен мол.

На 9 декември около 17.00 часа в полицията бил получен сигнал за побой в софийски търговски център. На място бил изпратен патрул, който установил трима пострадали. Те обяснили, че малко по-рано същия ден група младежи на възраст около 20-25 години ги набили и избягали в неизвестна посока. На пострадалите била оказана медицинска помощ в болнично заведение, след което били освободени. Те били разпитани като свидетели и дали описание на част от нападателите.

По случая било образувано досъдебно производство. След проведени оперативно- издирвателни действия служителите на реда установили, трима. Единият от тях И.В. на 26 години от София, криминално проявен за наркотици и хулиганство, бил задържан в полицията. След доклад на материалите в Софийската районна прокуратура И.В. е привлечен в качеството на обвиняем за извършено престъпление по чл. 131 от НК, като му е наложена мярка за неотклонение „парична гаранция” в размер 250 лева. Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3336 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини