Манекенките на Чолов обслужвали богаташи в Косово

  • 08 декември 2012 07:16

  • 6253
  • 8
Манекенките на Чолов обслужвали богаташи в Косово
©

Манекенките от модна агенция FH 1 са пътували често до Косово и са предоставяли услугите си на местни богаташи. За това свидетелствала Боряна Златкова, едно от водещите момичета в агенцията и победителка в конкурс за красота, цитирана от 24 часа.

Тя пътувала с още една моделка до Косово преди 2 г. за сексуслуги. Придружавал ги лично Росен Чолов. Преди месец красавицата и нейна колежка посетили и платежоспособен клиент в Пловдив. Боряна е разпитвана три пъти, стана ясно вчера в апелативният спецсъд. Той остави в ареста Чолов, 23-годишната букерка на агенцията Ралица Любенова, която се изявявала като "мадам", както и Пламен Кирилов - шофьорът на Чолов. Тримата бяха задържани преди 10 дни.

Безмълвна в съда остана жената на Чолов Ирена Милянкова, прочула се като Съни от сериала "Под прикритие". Младата жена бе облечена в черно и използваше всяка възможност да размени няколко думи с мъжа си. Според прокуратурата Чолов, Ралица и Пламен са набирали момичета за разврат. 16 манекенки, чиито фотоси красят страницата на агенцията, са жертви и свидетелки. Чолов бил организатор на групата. Ралица уговаряла момичетата да се предлагат за пари и се свързвала с мераклиите. Тя купувала и самолетни билети до различни точки на света, където господа с дебели портфейли поръчвали красавиците.

Кирилов возел девойките по адреси и прибирал сумите. Кодовото наименование за заработените пари било "неща" и "онези неща". "Прибери нещата от Варна", поръчала Ралица на Пламен, който трябвало да вземе 2000 лв. от клиент. Разговорите между тях са записани с бръмбари. Липсват справки от мобилните оператори чий номер на кого е, обявиха адвокатите на задържаните. Според тях се чували гласове на различни мъже и жени. Разпитани са и двама бизнесмени - Иван Иванов и Лазаров, които поръчвали момичета за свои бизнес партньори или за себе си.

Предоставянето на сексуслуги срещу пари не е разврат, обяви Ваня Траянова, адвокат на Чолов. Тя поиска клиентът й да бъде пуснат, защото се грижи за възрастни родители, жена и 4 деца. "Те си имат майка, за която може да се предполага, че е била наясно какво прави мъжът й", контрира прокурор Мария Нейкова. Ралица пък поиска да излезе на свобода, защото била студентка във Висшето училище по агробизнес.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6253 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТ

2013.12.01 | 15:55

8
ТАКА...НЕКА ВИ КАЖА АКО БЕШЕ В ЕДНА НАИСТИНА БЯЛА ДЪРЖАВА КАТО ИРАН--КАКВО ЩЕШЕ ДА СТАНЕ: ЧОЛОВ,''МАДАМ'',ДРУГИЯ СВОДНИК,ПРОСТИТУТКИТЕ КОИТО СА СЕ СЪВОКУПЛЯВАЛИ С ШИПТЪРИ,ЖЕНА МУ НА ЧОЛОВ И ВСИЧКИ ДО 10-ТО КОЛЯНО ЗАМЕСЕНИ В СЛУЧАЯ ЩЯХА ДА БЪДАТ ОБЕСЕНИ НА ПЛОЩАДА В ТЕХЕРАН. НО В ''ЕВРОПЕЙСКА ЕВРЕЙСКА ХОМОСЕКСЛУАЛНА МУЛТИКУЛТУАРИАЛНА,С ОТВОРЕНИ ОБЩЕСТВА И СОРОСИ МОРОСИ И ТЕМ ПОДОБНИ ИЗВРЪЩЕНИЯ КАКВО ЩЕ СТАНЕ....ЩЕ БЪДАТ ДЪРЖАНИ ОЩЕ 1 МЕСЕЦ ДО ДЕЛО НЯМА ДА СЕ СТИГНЕ,ЩЕ СКЛЮЧАТ СПОРАЗУМЕНИЕ С ПРОКУРАТУРАТА,ЩЕ ПЛАТЯТ НЯКАКВА СМЕШНА ГЛОБА КОЯТО ПРОСТИТУТКИТЕ ВАДЯТ ЗА МЕСЕЦ,ЩЕ ИМА ЕДНИ УСЛОВНИ ЗА 1 ГОДИНА КОЛКОТО ДА СЕ ХВЪРЛИ ПРАХ В ОЧИТЕ ЧЕ ЕДВА ЛИ НЕ ''НЕЗАВИСИМИЯ'' ОТ КРАСЬО ЧЕРНИЯ СЪД РАБОТИ И ВСИЧКИ СА ДОВОЛНИ И СВОБОДНИ..САМО ГАНЯ ПЛЯСКА КОНГРАЧУЛЕЙШЪН БОРИСОВ..ТИ РАБОТИШ МАЧКАЙ КОМАНИЗИТЕ СПРЯ ИМ КРАНЧЕТО.....НАИСТИНА---ПРОКЛИНАМ И МАЙЧИНОТО СИ МЛЯКО ЧЕ СЪМ СЕ РОДИЛ В ТАЗИ ТОАЛЕТНА НАРЕЧЕНА БЪЛГАРИЯ

2013.06.01 | 18:21

4
hodi jivei v texeran ama obreji 4urkata ot tuka za 5 kurvi dai da ubiem 30 4oveka glupak
лапидация

2013.06.12 | 17:39

7
И после-не се женили в България.Ами при 95% женска проституция как да стане?

2013.06.12 | 17:38

6
бг манекенка = ку*ва
еее

2013.06.01 | 18:21

5
Това е то, американската демокрация - проституция, наркотици, мангали, кучета и разложение. Тъпият зеленчук, обаче, беше в Америка преди десетина дни, за да получи поздравления, че разсипа народа си.
Exmen

2012.12.09 | 14:04

3
Priema se.No sled kato za teb B/A e toaletNA, ne triabwa da se pishe,nacionalsocialist,,- a писоарсоциалист.
rossen4i4o

2012.12.09 | 13:50

2
търси се ? черния тефтер на чолаков , а кои е вписан там ? дали ще се разкрие или прикрие , има начертан ПЪТ за душите ВИ мръсни
az

2012.12.09 | 13:50

1
АЗ СЪМ ЕВРОПЕЙКА, :) -РАБОТЯ В ЕВРО И НА ПЕЙКА!!!! Май всички социално-пропаднали сме така! А България си е хубава,не е тоалетна,ние си е направихме така!!!

Добави коментар

Водещи новини