Верижна катастрофа в Добрич

  • 03 декември 2012 12:41

  • 844
  • 1
Верижна катастрофа в Добрич
©

Около 19:30 ч. на 2 декември е получен сигнал за катастрофа между три автомобила на кръстовището на улица "Христо Ботев" и улица "Генерал Г. Попов" в Добрич.

Лек автомобил "Рено" с варненска регистрация, не е спрял на знак "Стоп" на кръстовището, отнел е предимството и е ударил движещия се по улица "Христо Ботев" посока център лек автомобил "Опел". Вследствие на удара, опела е избутан в лентата за насрещно движение, където е блъснат от трети автомобил "Сааб", движещ се по улица "Христо Ботев" посока ж.к. "Балик".

Един от водачите е пострадал и е настанен в МБАЛ Добрич под медицинско наблюдение с натъртвания в областта на гърдите, без опасност за живота.

Вследствие на инцидента са нанесени значителни материални щети по превозните средства. Тримата водачишофьори са изпробвани за употреба на алкохол с техническо средство, като цифровата индикация е с отрицателен резултат.

По случая е образувано досъдебно производство.

Последвайте канала на

844 1

Коментари 1

Добави коментар
дани.к

2012.12.03 | 12:54

1
На това кръстовище докато не убият някого няма да сложат светофар.Къде е акъла на кметицата и всички които отговарят за това не знам.Там има пешеходна пътека по която не може да се мине.На ден от там минават много деца които отиват на училище не ми се мисли какво може да им се случи.

Добави коментар

Водещи новини