Росен Чолов замесен в убийство?

  • 30 ноември 2012 07:03

  • 6172
  • 0
Росен Чолов замесен в убийство?
©

През 2010-а моделка на модната агенция, управлявана от Росен Чолов, е починала при мистериозни обстоятелства. До трагедията с младото момиче се стигнало след автомобилна катастрофа. След като са направени технически експертизи, е установено, че колата е била с повредена спирачна система, пише "Всеки ден". 

Според изданието една от версиите, по които работят от службите е, че девойката е ликвидирана, тъй като се е канела да пропее пред ченгетата какви са ги вършели в агенцията.

41-годишният Чолов, който освен моден бос е и шеф на Федерацията по ръгби, е развивал доста дълго схемата с проститутки съвместно с главатаря на бандата за мокри поръчки Петър Стоянов - Пешо Сумиста. Тарторът на "Килърите" взимал момичета от партньора си, който предоставял на баровци срещу заплащане. Някой твърдят, че Сумиста редовно е доставял моделки на сръбския мафиотски бос Сретан Йосич, пише още  вестникът.

Много е вероятно мистериозно загинала манекенка да е ликвидирана от хората на Петър Стоянов по поръчка на Чолов. Сблъсквалите се с гологлавия сутеньор го описват ката "човек с мутренско поведение. Мислеше се за недосегаем, директно заплашваше момичетата, които на искаха да проституират" разказват запознати пред изданието.

Последвайте канала на

6172 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини