Пет коли горяха в "Сарафово" (снимки)

  • 29 ноември 2012 15:46

  • 5085
  • 2
Пет коли горяха в "Сарафово" (снимки)
© Булфото

Четири автомобила са напълно изгорели, а един частично при умишлен палеж в Бургас тази нощ.

Около 03.35 ч. в Пето Районно управление "Полиция" - Бургас е получен сигнал за горящи автомобили, паркирани в квартал "Сарафово" на ул. "Ангел Димитров" № 88. Към мястото на инцидента са изпратени полицейски автопатрули и един противопожарен автомобил с петима огнеборци, които потушили огъня, предаде "Булфото".

Напълно изгорели от инцидента са лек автомобил "Фолксваген Шаран" с бургаска регистрация, собственост на 35-годишна бургазлийка, лек автомобил "Фолксваген Шаран" с бургаска регистрация, собственост на съпруга на бургазлийката – 36-годишен бургазлия, лек автомобил "Фолксваген Голф" с ямболска регистрация, собственост на 40-годишен мъж, и лек автомобил "Ситроен С 3" с бургаска регистрация, собственост на 49-годишен мъж. От огъня е засегнат в предната лява част и товарен автомобил "Фолксваген Транспортер", с бургаска регистрация, на който са стопени пластмасови части.

При извършения оглед са открити две огнища на пожара.

Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети, са в процес на установяване.

По първоначални данни, огънят е тръгнал от двата автомобила "Фолксваген Шаран", чиито собственици се занимавали с дистрибуция на перилни препарати.

Точният механизъм за палежа, както и видът на запалителното вещество, се уточняват от назначената пожаро-техническа експертиза.

Последвайте канала на

5085 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
B. BORISOV

2012.11.30 | 10:59

2
TROINATA KOALICIA E VINOVNA
юда

2012.11.30 | 04:12

1
Хисбула са !

Добави коментар

Водещи новини