Шофьор едва не сгази ученици, шамаросва ги

  • 27 ноември 2012 13:02

  • 934
  • 1
Шофьор едва не сгази ученици, шамаросва ги
©

Грозна сцена се разиграла на бул."Народни будители" в кв."Аспарухово" във Варна, на 15 м от автоспирката за центъра, до Морската гимназия. Според очевидци около 10:50 часа група ученици предприели пресичане по пешеходната пътека. Водач на автомобил отнел предимството на младежите и въпреки, че на метър от мястото имало "легнал полицай", едва не ги блъснал. Момчетата му казали нещо обидно, и шофьорът ескалирал, пише Варна24.

Водачът рус синеок мъж на около 35 г., слязъл от возилото си и забил шамар на момче от Морската гимназия, което е от 11 клас. Наоколо се събрала група от поне 20 човека, които с коментари още нажежили обстановката. Водачът решил да потегли, но тъкмо седнал в колата си, когато някаква реплика от множеството го върнала навън. Тогава забил шамар на още едно момче, което е десетокласник от същата гимназия.

В крайна сметка водачът потеглил, но на самата спирка за града го спрял мъж, който се оказал служител на полицията. Той снел данните за самоличността на шофьора и автомобила и така го пуснал да си замине.

Последвайте канала на

934 1

Коментари 1

Добави коментар
...

2012.11.28 | 20:43

1
В законите се споменаваше най-малко 24 часа арест за нападение... Явно хрантутника от МВР го е мързяло да си свърши работата... ОТНОВО!!!

Добави коментар

Водещи новини