Потрошиха кола с лика на Тодор Живков

  • 26 ноември 2012 09:06

  • 3100
  • 3
Потрошиха кола с лика на Тодор Живков
©

Неизвестни вандали посегнаха на шуменската мазда, която от десет дни разхожда лика на Тато. В нощта срещу събота с цикламен спрей била нарисувана свастика върху лицето на Тодор Живков, задното стъкло, стоповете и огледала били потрошени, съобщава "Труд".

Апашите са действали с камъни и дори един от тях попаднал вътре във возилото. Хунската атака станала към 1 часа след полунощ в събота и пищящата аларма на возилото била чута от съседка. Тя подала сигнал на тел.112. Трима души са били автори на атаката срещу возилото, а полицията още ги издирва.

"Някой ми има зъб на мен, не на Тодор Живков. Не вярвам да е на политическа основа", разказва собственикът на возилото Диян Тодоров (31г.) Нямал никакви проблеми със съседите от ул."Дедеагач" 10 в кв."Тракия", където е паркирана колата му. Той е собственик на малка мебелна фирма, но изключва и недоволство от клиенти. В никакъв случай не го отдава и на любовни скандали. Преди 3 месеца обаче неизвестни му потрошили и друга кола до неузнаваемост, че чак се наложило да я бракува. Около 900 лв. са щетите по колата, която има пълно каско и Диян се надява застрахователят да ги покрие. Вече е поставил задно стъкло, а в неделя се готвеше да премахва и свастиката от лицето на Тато. Тя е надраскана върху лаковото покритие на рисунката и най-вероятно ще се изтрие без да се увреди ораза. Само почистването обаче ще струва към 150 лв.

Диян разказа, че решил на увековечи дългогодишния български управник, защото харесвал неговото време. След като русенец зографисал Бойко Борисов, той се сетил да отвърне с Тато и най-много се радваше на професионалното изпълнение от художник-татуист.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3100 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
иван

2020.10.22 | 22:16

3
не мога да повярвам, че има толкова ДЕГРЕДИРАЛИ хора, че даже да не могат да нарисуват свастиката правилно, а да заличават лика на най великият управляващ на България!

2015.04.25 | 16:05

2
Местните чалми са нарисували свастиката нарочно.
xxx

2015.04.25 | 16:05

1
мръсната либерал-фашистка сган друго, освен да чупи и драска, не може. Тато строи, либералът - краде. Това е историята на България.

Добави коментар

Водещи новини