Доковски не е получавал заплахи

  • 04 юли 2011 21:25

  • 1353
  • 0
Доковски не е получавал заплахи
© Интернет

Информацията, че шефът на “паяците” приживе е получавал анонимни закани по мобилния си телефон, не била потвърдена нито от съпругата му, нито от останалите разпитани по случая, съобщава "Труд".

45-годишният съуправител на Центъра за градска мобилност издъхна в четвъртък вечерта при опит да извади сина си от софийския си дом, който бе запален от неизвестни бандити.

Досега за палежа са разпитани към 40 души - служители на общинската фирма, както и хора от администрацията и юридическия отдел на Столична община. Съпругата Стефка е била разпитана официално в понеделник. Тя потвърдила, че преди пожара семейството било на ресторант, а синът им си тръгнал по-рано.

При проведените разговори хората заявили, че Доковски не изглеждал притеснен и уплашен. Разследващите проверяват какви дейности е извършвал напоследък като шеф на “паяците”.

Все още не е готова химико-техническата експертиза, която ще изясни вида на горивото, с което е запален домът на Доковски. А също и на опожарения погрешка “Мерцедес”, за който злодеите са смятали, че е на общинаря.

Последвайте канала на

1353 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини