Спипаха мъж, блудствал с малолетно дете

  • 18 ноември 2012 12:13

  • 1235
  • 2
Спипаха мъж, блудствал с малолетно дете
©

42-годишен свищовлия е задържан за блудство с малолетно дете.

Мъжът е известен на полицията за подобни деяния.

В петък вечерта в полицейското управление в Свищов е получен сигнал, че след училище детето не се е прибрало в дома си. То незабавно е било обявено за общодържавно издирване, сформирана е и група от криминалисти от Областната дирекция на МВР - В. Търново и служители на РУП - Свищов.

Проведени са множество оперативно издирвателни мероприятия, разпитани са всички, с които детето последно е контактувало, извършена е проверка на маршрута, по който се е движело, проверени са били всички денонощни заведения и магазини в района. Униформените са разговаряли с близките и съучениците му. Проверени са целият криминален контингент в града и всички изоставени постройки в района, където би могло да се укрие.

На следващия ден е получен сигнал от 42-годишен мъж от крайдунавския град, който заявил, че е намерил дете, което прилича на издирваното. Изпратеният на мястото екип е установил, че това нистина е въпросното дете. В хода на разследването станало ясно, че в петък детето било подведено от непознат мъж и отведено в дома му, където са извършени блудствени действия с него и е държано заключено през цялата нощ.

След проведени незабавни действия по разследването полицейските служители влезли в дирите на извършителя. Това е 42-годишният И. А. Той е открит и задържан в жилище на свои роднини в свищовско село. Привлечен е в качеството на обвиняем за извършени блудствени действия с малолетно лице и противозаконно лишаване от свобода на детето. Взета му е мярка за неотклонение "подписка". В разследването участие са взели още служители на Център за обществена подкрепа - Свищов, Отдел за закрила на детето и служители на Гранична полиция. Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1235 2

Коментари 2

Добави коментар
Intruder

2012.12.03 | 15:18

1
КАТО Е ИЗВЕСТЕН НА МИЛИЦИЯТА ЗА ПОДОБНИ ДЕЯНИЯ, КАКВО ТЪРСИ НА СВОБОДА БЕ :(
без думи

2012.12.03 | 15:18

2
скапано управление - скапана държава !!!

Добави коментар

Водещи новини