34-годишен се хвърли с колата си в 120-метрова пропаст под Околчица

  • 17 юли 2024 20:01

  • 4750
  • 3
34-годишен се хвърли с колата си в 120-метрова пропаст под Околчица
© Bulphoto (архив)

Брутална трагедия се разигра до връх Околчица. 34-годишен мъж скочи с автомобила от 120 метра височина.

По данни на близък роднина, мъжът написал озадачаващи прощални слова, малко преди да се хвърли в бездната под Околчица.

Няколко часа по-късно той се отправя към нищото по най-демонстративен начин, след като спира на рампата за делтапланери с автомобила си на връх Околчица във Врачанския балкан и минути по-късно дава газ, политайки към пропастта.

Столичен зъболекар се застреля заради любовна драма

Константин е бургазлия и е в изключително тежко състояние, но се борят за живота му, пише "Телеграф".

Инцидентът е от 20:00 часа вечерта на 16-и юли, когато в Районното управление на МВР във Враца е получено съобщение от софийски жител. Той заявил, че току-що е прочел писмо от братовчед си, с което той се сбогува с тях, като в 20:20 часа е забелязал в профила му във фейсбук, че е с локация от връх Околчица. 

Именно на Околчица, минути по-късно е намерен автомобилът, водачът зад волана е бил безсъзнание и целият натрошен. За това свидетелствали делтапланеристи, които в далечината видели как от рампата пада лек автомобил. Константин е транспортирал към УМБАЛСМ "Н.И. Пирогов".

В писмото младият мъж обяснява, че не може да преживее раздяла с любимата си, от която има и момиченце. Двамата са били семейни. Имат официален развод. Там отглеждала детето, а бургазлията идвал на няколко пъти в месеца, за да го вижда. Именно липсата им го подтикнала към този отчаян акт.

Константин Б. е маркетингов мениджър на представителствата на няколко големи международни компании в столицата. Печели повече от добре. Завършил е средното образование в Морското училище в Бургас, а след това и "Дигитален мениджър" в Бургаския свободен университет. Заминава за столицата, където бързо се развива професионално.

Вероятно последните му постове от вчера са плод на мислите му, докато е в бил столицата, след което е заминал за Враца, за да види детенцето и бившата си съпруга. Нещо именно там е отключило желанието му да се самоубие.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
4750 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.07.17 | 21:55

2
Е как па да не се самоубия за една шунда.....

2024.07.17 | 21:55

3
Сам се раждаш и сам умираш,всичко друго е смях в залата.
ГОВНЯНИЯ ГУМЕН ГАДЕВ - КАТИЛА

2024.07.17 | 21:06

1
В ТАЯ ДЪРЖАВА ТОВА Е РАЗУМЕН ХОД

Добави коментар

Водещи новини