4-годишно дете се удави в басейн в Черноморец

  • 12 юни 2024 20:47

  • 18899
  • 2
4-годишно дете се удави в басейн в Черноморец
© pixabay

Трагедия на българското Черноморие. 4-годишно момиченце се е удавило в басейна към семеен хотел в Черноморец. То е било оставено без надзор.

Сигнал за инцидента е получен около 18:17 ч. днес. Към местопроизшествието се отправила следствено-оперативна група.

В резултат на полицейските действия е констатирано, че момиченцето пребивавало в хотела заедно с баща си, който работил като готвач в обект, предаде БТВ.

15-годишно момиче се удави в напоителен канал

Детето е останало без надзор и е паднало в басейна, където не е имало спасител. По случая е образувано досъдебно производство.

Това е вторият трагичен случай с удавено дете от вчера до днес. В следобедните часове на 11 юни непълнолетно момиче се e удавило след падане в напоителен канал край пазарджишкото село Црънча.

По първоначални данни група деца и техни близки били в землището на село Црънча. 15-годишното момиче, което е от Ракитово, е паднало в напоителния канал, който по това време е бил пълен с бързотечаща вода и течението повлякло детето по посока на съседното село Паталеница.

На мястото пристигнали дежурни автопатрули и пожарникари. Около километър по течението на напоителния канал екипите открили и извадили тялото на момичето. По случая е образувано досъдебно производство под надзора на прокуратурата.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
18899 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2024.06.12 | 23:37

2
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik

2024.06.12 | 22:20

1
Много тъжно, огромна трагедия!

Добави коментар

Водещи новини