Полиция проверява клипове на боеве с кучета, взривили социалните мрежи

  • 28 април 2023 20:08

  • 2474
  • 6
Полиция проверява клипове на боеве с кучета, взривили социалните мрежи
© gettyimages
Слушай новината Слушай новината

Кадри на боеве с кучета взривиха социалните мрежи. Публикува ги 16-годишно момче от Белица, което е стопанин на едно от тях. Прокуратурата и полицията започнаха проверка.

Участник в битките, показани в кадрите, твърди че се е включил неволно, докато се е разхождал с домашния си любимец.

„Разкарвах си кучето нагоре. Случайно стана. Кучетата се сджавкаха, но не с цел, нарочно, а така случайно стана“, коментира пред БТВ Георги Галев.

За три години: Общо 1060 престъпления срещу животни, само 141 са разкрити

Георги казва, че е разбрал, че всичко е заснето с телефон днес, когато го извикали в полицията за обяснения. Проверка започва и община Белица.

„Категорично мога да кажа, че това не трябва да се случва никъде, не само на наша територия и ще бъдем максимално сурови в наказанията, които позволява закона“, каза Радослав Ревански, кмет на Белица.

Съседи на момчето, качило клиповете, разказаха, че то често насъсквало кучето си срещу техните домашни любимци. Затова се страхуват да говорят.

От полицията и прокуратурата запазват мълчание до приключване на проверката.

 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2474 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2023.04.30 | 11:46

6
На вилата викнали доктор от еко равновесие, да кастрира няколко общи, той донесъл парвовироза, всичките си отидоха- все добри кутрета. Защо? Без кучета не е било , веднага идват други. Нали това беше смисъла от кастрирането!! Доктор- менте.

2023.04.30 | 11:39

5
За да си най добрият приятел на човека, си има цена. Горките животинки, плащат си я.
Бай Ставри

2023.04.28 | 22:41

1
Всички дето измъчват животните, за да си начешат малоумието им пожелавам да пукнат от много бавна, тежка и мъчителна смърт. Мърши.

2023.04.29 | 06:08

4
Евалата, бай Ставри, ти си надеждата за прогрес на нашия народ. Не се е6авам.
гугъл, снимка, видеоклип

2023.04.29 | 02:51

2
!!! ДАВАМЕ ДУМАТА гост Надежда Доичева "Катастрофи в София" / T.V.M.E.D.I.A !!! МНОГО ГРОЗНА СВ.ИНЯ АМА ДА ЖИВЕЕ ГРИМЬОР КАЛУГИН. НАДКЕ, ЧЕ У СУРАТ ЧЕ КВА ВЕЩИЦА СИ ЧЕ ТРЕЕ ДА ОКАМ ЕКЗОРСИСТ. чЕ ВЕКЕ СМЕ С ЯКО ЧЕ НАДНОРМЕНО ТЕГЛО.

2023.04.29 | 02:51

3
!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.

Добави коментар

Водещи новини