Фатално: Мъж с деменция, обявен за издирване, легна на жп релсите

  • 18 октомври 2022 12:38

  • 2664
  • 1
Фатално: Мъж с деменция, обявен за издирване, легна на жп релсите
© Булфото (архив)

Окръжната прокуратура в Разград ръководи досъдебно производство във връзка с инцидент на железопътна (жп) линия в района на Исперих, при който е загинал възрастен мъж, съобщиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна.

Около 10:00 часа, между исперихските села Подайва и Тодорово, машинист на влак забелязва човек, лежащ на жп линията. Подава звуков сигнал, но мъжът не реагира на сигнала. Незабавно са предприети действия за спиране на композицията, но разстоянието е твърде малко и се стига до фатален сблъсък. Мъжът е загинал на място. 

Установена е неговата самоличност. Той е на 76 години и страда от тежка форма на деменция. Възрастният човек е живеел при дъщеря си в Китанчево. От снощи мъжът е бил в неизвестност и тази сутрин е обявен за издирване от дъщеря си, каза за БТА говорителят на Областната дирекция на МВР в Разград Илияна Георгиева. Тя посочи, че инцидентът е станал на около километър извън Тодорово, където няма жп прелез. 

Влак блъсна жена в Ловеч

Разследването е възложено на следовател от Окръжния следствен отдел и се извършва под ръководството и надзора на Окръжната прокуратура в Разград. На място текат огледи, разпитват се свидетели, назначени са множество експертизи. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2664 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.18 | 14:58

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини